Om ikke så lenge er vi omgitt av varmere vær, og de fleste av oss vil gå i sko med bare føtter. Som et alternativ til skjørt har vi shorts – eller capribukser. Fellesnevneren er at man får mulighet til å sole leggene, og at det er deilig og svalt på en varm dag.

Sort capri

Capri Jenny 180A 399,-

En bukse kom for å bli

Capribukser ble introdusert av motedesigneren Sonja de Lennart i 1948. Buksene tok sitt navn fra den italienske øyen Capri, og de ble ekstremt populære på sent 50-tall og tidlig 60-tall, da de blant annet ble brukt av skuespillerinnen Grace Kelly. Capribuksen går vanligvis til kneet eller leggen. Siden den gang har buksen vært et fast plass i mange kvinners garderobe – et plagg som inngår i basissortimentet.

angelina-d-180a-jeansblue-2

Capri Angelina 180A 499,-

926-1511-blue-3En bukse til de fleste anledninger

Gjennom årene har capribuksen utviklet seg gjennom mange forskjellige stilretninger, hvor noen av de er sporty, andre er stilrene og klassiske. Capribuksene hos Floyd er inspirert av våre bukser i bomull og denimstoff, og kan brukes til ulike anledninger alt ettersom hvordan du liker å style de. En capribukse kan fint brukes med et par sneakers, en blusebelte og blazer på jobb. På fritiden vil du kanskje gå med en topp og lette tøysko, for en mer avslappet look.

Capri Jessy 1511 599,-