Slitte jeans er i motebildet som aldri før, og har utviklet seg fra å være bukser for røffe arbeidere til et moteriktig plagg flere kvinner ønsker å ha i garderoben. Den hullete jeansen er i dag et statement på effortless style, og kan brukes både til hverdags og fest om man styler den riktig!

Blogginnlegg-slittejeans-uke24-jessy1128

Smal modell med påsydde lommer og rynkeeffekt nederst ved ankelen, Jessy B 1128 (899,-)

Slitte jeans i ulike fasonger

Jeans kommer i et stort utvalg vasker og fasonger, og det er ikke noe unntak for slitte jeans. Du finner bukser med slitte detaljer både i smale og baggy styles, og i tillegg er det stor variasjon i hvor slitt vask de enkelte buksene har. Prøv deg frem for å finne hvilken buksemodell som passer deg – og hvordan du har lyst til å kombinere antrekket. Tøft blir det uansett :-)

Blogginnlegg-slittejeans-uke24-joan156

Bootcut modell med normalt høyt liv, Joan 156 (799,-)

Hvordan style slitte jeans

Ta den hullete jeansen til nye høyder med et par spisse pumps og en oversized genser, samtidig som du viser et hint av hud ved å brette opp jeansen i beina. For en mer komfortabel og laidback stil kan du kombinere med et par sneakers og en enkel overdel. Ofte er det fint med en feminin og pyntet topp dersom buksen er veldig slitt – en romantisk bluse skaper fin kontrast.

Blogginnlegg-slittejeans-uke24-emmaS1-1

Baggy bukse som skal sitte på hoftene, Emma S1 (799,-)