En klassisk ullkåpe er en god investering til vintermånedene. Den holder deg varm og trendy og er et uunnværlig basisplagg som praktisk talt kan brukes til alt. Få en sofistikert stil på dagtid med en enkel kåpe over en strikkegenser og jeans, og bruk den over en fin kjole til kveldens festligheter.

 

Kåpe Bianca

nyhetsbrev-uke41-kaper1-bianca

Gi nytt liv til høstgarderoben med en lysebrun kåpe. Bianca er en nydelig kåpe med hele 40% ull. Den har flatterende innsving i midjen, høy krage og store lommer foran. Bruk den med et par knehøye støvletter for en mer feminin stil.

 

Kåpe Oslo

nyhetsbrev-uke41-kaper1-oslo

Kåper i mørkeblått er i vinden denne høsten, og samtidig er det en klassiker du kan bruke i flere sesonger framover. Oslo er en kåpe i vevd kvalitet med rund hals og 22% ull. Fasongen er rett, og detaljene er holdt rene med kun en enkel glidelås i front og på lommene. Kåpen er fin til hverdag med et par tøffe sneakers til og et stort ullskjerf i halsen.

 

Kåpe Beatrice

nyhetsbrev-uke41-kaper1-beatrice

En varm og deilig kåpe i ullblanding med klassisk snitt og en smal krage. Kåpen har 45% ull, store lommer foran og praktiske innerlommer på hver side av brystet. Kombiner en klassisk kåpe som Beatrice med et par bukser i imitert skinn og en stor strikkegenser for et avslappet uttrykk.

Les mer om kåpe Beatrice her >