Strålene fra solen kan varme godt på kroppen tidlig på våren, men husk å ta med deg en strikkejakke i veska hvis det skulle skye over. La deg inspirere av fire ulike strikkejakker som varierer i lengde, farge og mønster. Hvilken stil passer deg best?

Knelang cardigan – Fin til selskap og jobb

Salvi knelang cardigan i lyseblått

Denne knelange cardiganen i mohair-blanding har et feminint snitt og passer fint sammen med både bukser, skjørt og kjoler. Bruk den til bukse for en avslappet look på jobb, eller kombiner den sammen med den hvite sommerkjolen som egentlig passer best for litt varmere vær.

Salvi cardigan har ¾ ermer, noe som gjør den veldig fin å bruke over en skjorte eller langermet topp med fine detaljer. Legg også merke til lommene – perfekte til å varme fingrene i, samtidig som de bryter opp de rene linjene.

Kremhvit klassiker som passer til alt

Floyd cardigan Linn hvitStrikkejakken Linn har en pen passform og er samtidig litt oversized. Hvis du vanligvis pakker alt for mye med deg på storbyferien, fordi du ikke klarte å bestemme deg for én stil, er denne jakken din nye beste venn. Den passer jo til alt!

Hvitt kommer tilbake hver vår, og det er en viktig farge å ha i garderoben også i år. Du vil se flott ut om du kombinerer jakken med litt med farger – enten du vil slå deg løs i en mønstret kjole eller kle deg i helsvart og bare leke deg med sminken.

Myk kosejakke i flere farger

Floyd cardigan Nellie lyseblåDen myke og deilige strikkejakken Nellie kommer til å bli manges favoritt denne våren. Dette er den typiske strikkejakken som du bare “flytter inn i”. Alle jenter fortjener å ha strikkeplagg som de føler seg hjemme i!

Prøv den sammen med et par smale jeans eller et blyantskjørt – gjerne med høyt liv. Den høye kanten vil framheve midjen din, og skaper stilige linjer i møte med den ribbestrikkede jakkekanten.

 

Profesjonell stil i svart og hvitt

Floyd strikkejakke NorahNorah strikkejakke er et nydelig plagg for deg som vil ha noe litt utenom det vanlige. Den passer ypperlig til deg med en stil som minner om Coco Chanels, der jakken blir et smykke som hviler over en ellers svart figur. For en mer bohemsk stil, kan du style jakken med en retro skinnveske, mørke solbriller og en løst oppsatt hårfrisyre. Et perfekt plagg i storbymetropoler!

Det beste med denne jakken er at du står helt fritt til å bruke den slik du føler for. Den runde halskanten åpner for utallige stilvariasjoner. Hvorfor ikke bruke jakken med mørke jeans eller skinnbukse, og heller la skoene avgjøre om det er hverdag eller fest?