Nå kan du bruke treningstightsen som et hverdagsplagg! Den er lekker, oppstrammende og superkomfortabel! Selvfølgelig roper vi hurra for den nye gymtrenden. Det er særlig den stretchy treningstightsen, som har fått innpass i kjendisenes garderobe, og vår.

casall-16648-901-sculpture-extreme-black-4-edit
Casall Sculpture Extreme Tights

Den nye jeansen

Supermodellvenninnene, Gigi Hadid og Kendall Jenner, skal ha æren for å starte den tilbakelente hverdagstrenden.

De flotte jentene knipses av gatemotefotografene i tights, kombinert med alt fra sporty bomberjakker, strikk, og cardigans, til designervesker, kåper, fuskepels og skinnjakker.

Det sporty antrekket antyder at du er på vei til eller fra treningsstudioet. Selv om målet like gjerne er en kaffe på den nærmeste kafeen. Trenden har blitt så populær at tightsen er på vei til å dytte jeansen ned fra sin pidestall. Den er i alle fall blitt vår nye hjemmefavoritt!

casall-sculpture-high-waitssoaked-ria-knit-4-edit

Casall Sculpture High Tights

Komfortabel yndling

Sporty plagg er tekniske og funksjonelle, som gir de en fantastisk pusteevne, samtidig som de er superkomfortable å gå med.

De egner seg derfor både som treningsklær, til venninnetreff i parken, og til hjemmekos. Enten det er meditering, hagearbeid, avslapning foran tven, eller en kveldstur som står på agendaen, så skal du lete lenge etter et finere plagg å nyte livet i – den gamle joggebuksa kan i alle fall gå og legge seg!

Det beste med trenden, er at det sporty antrekket inspirerer til aktivitet! Før du vet ordet av det jogger du til kafeen, for den latten.