Annonse

I førjulstiden er det stor fokus på de du er glad i og hva de ønsker seg til jul. I en hektisk tid som førjulstiden, er det viktig å huske på seg selv også <3 Siste uken i november kunne vi se hvilke plagg Marna ‘Komikerfrue’ har unnet seg i førjulsgave til seg selv i år.

Jeg har den genseren i tre farger og still counting. – Marna, Komikerfrue

Genseren Elsa har blitt en av Floyd by Smith sine bestselgere nesten over natten! Genseren finnes foreløpig i 11 fantastiske farger, så det er enkelt å finne seg en favoritt. I desember vil vi se Marna i knall rød ‘julegenser’!

Se alle Elsagenserne her >

Denne kjolen passer til omtrent ALT og kan styles opp og ned. Helt perfekt! – Marna, Komikerfrue

Kjolen Cilla fra Floyd by Smith er som sagt kjolen som passer til ALT! Vi blir inspirert av å se vakre Marna i en så nydelig kjole. Denne førjulstiden ønsker vi å pynte oss både til hverdag og til fest!

Se kjole Cilla her >

Elsker printet. – Marna, Komikerfrue

Blusen Juliet fra Floyd by Smith har vært høyt elsket av Floyd-jentene i lang lang tid. For julen er blusen kommet inn i nytt print og splitter ny kvalitet. Stoffet i blusen er noe tykkere og tyngre enn før, slik at den faller pent og virker flatterende på kroppen. Blusen finnes i mange print og farger, så en favoritt finner du garantert!

Se alle Juliet-blusene her >