Kleskoder og egne preferanser – det er mye som skal stemme når du skal velge antrekk til årets julebord! Vi hjelper deg med den hotteste julebordslooken!

Det skrives utrolig mye om hvordan man IKKE bør kle seg på julebordet, og fint lite om hva man faktisk bør velge. Etter endeløs scrolling, og et par avsporinger, har du vært vitne til full terningkastslakt fra Jan-Thomas, men er like blank som før og litt mer stressa i forhold til antrekk.

Vi har derfor valgt å sette sammen to antrekk som dekker det viktigste – nettopp hva du ønsker å utstråle på festen, og noe som passer julebordet du skal på!

Sexy og sofistikert

…en kombinasjon vi alle kan like.

Den lille svarte er et fantastisk utgangspunkt, særlig dersom du er usikker på kleskoden eller bedriften ikke har kommunisert tydelige retningslinjer for antrekket. Men selv den lille sorte kan ha glitter i seg!

Julebordet er en anledning hvor man ønsker å vise kollegaer en litt annen side av seg selv. En trang glitrende kjole er derfor et fantastisk alternativ. Bær den med selvtillit og rak rygg, og gjengen fra kontoret får garantert bakoversveis når du valser inn i lokalet. Man trenger ikke å vise mye hud for å sikre den sexy looken og det er viktig å balansere det sexy med sofistikerte elementer i antrekket.

Styles med:

Den smale og glitrende kjolen blir perfekt med enkle smykker i gylne nyanser. For å understreke det sofistikerte preget, vil en stram og maskulin blazer være kul utenpå. Helhetsinntrykket blir mer avslappet med en blazer. Når du ankommer festen kan du gå i et par høye støvletter, og skifte til noen snertne pumps med høye hæler. La den store vesken henge igjen i garderoben, og ta kun den lille clutchen med inn i lokalet.

Kjole Gabriella 1. Soaked in Luxury Body Astor 2. Syster P kjede Vinkel 3. Katie Loxton clutch Diana 4. byEloise London hårstrikk Hjerte Fløyel 5. Floyd by Smith støvletter Alessandra

Tips!
Er du ubekvem med å vise armer, kan du forsøke å style en ermeløse kjole med en blondebody– eller topp under. En transparent bluse med puffy ermer kan også gi kjolen et helt nytt utrykk – som er litt mildere enn den sexy stilen.

Gjør looken komplett med riktig hår og makeup. Fokuser på mørke øyne eller røde lepper – men ikke begge deler samtidig. Utslått og bølget hår vil gjøre antrekket mykere og mer feminint. En stram hestehale komplimenterer det sexy og stramme uttrykket. Valget er ditt!

Klassisk favoritt

Hvert år på denne tiden starter jakten på den perfekte blondekjolen.

Den skal være delikat, feminin og romantisk – og kanskje finner du den nettopp her! Det gjennomskinnelige materialet viser litt hud på en flørtende måte, som ikke blir for mye. Med andre ord et perfekt valg for julebordet, enten det er med venninnene eller kollegaene.

Vår absolutte favoritt denne sesongen er en fotsid variant i en dyp smaragdgrønn farge, i tråd med trendbildet. Den fremhever silhuetten, og skjørtet faller feminint og draperer seg elegant langs kroppen.

Styles med:

Lite sier fest mer enn fuskepels! Fuskepelsen gir antrekket et elegant og glamorøst preg. Gå for en lang variant som rekker på nedsiden av rumpa – det blir mest kledelig til den lange kjolen. Elegante pumps er også et must! Kilehæler gir mer stabilitet enn stiletthæler, og er et perfekt alternativ for deg som ikke er vant til høye hæler, eller for danseløver som har tenkt å holde det gående hele natta! Avslutningsvis kan et belte i midjen rocke opp looken og samtidig fremheve silhuetten.

Kjole Amberlynn 1. Syster P Øredobber Dia 2. Floyd by Smith fuskepels Courtney 3. Katie Loxton clutch Diana 4. Floyd by Smith pumps Kylie 5. Soaked in Luxury belte Cornelia

Tips!
Hold smykkene nedtonet, blondene er smykker i seg selv! Et par synlige øredobber er alt du trenger.

Gi looken et romantisk og “tilfeldig” preg ved å krølle håret og samle det i en løs knute i nakken. Utover kvelden kan du løsne på knuten og gre gjennom håret med fingrene for en mer avslappet versjon.

Voilà – du er klar til årets begivenhet!

Finn kjoler til julebord her >