Et designsamarbeid gir oss følelsen av mote og luksus – og utfordrer oss til å prøve nye stiler! La deg selv inspirere av Balmain og gjenskap stilen med plagg fra det norske motehuset Floyd. Vi har satt sammen et utvalg luksuriøse plagg fra Floyd sin kolleksjon -«Ultra Glamorous Living».

Floyd Balmain

Siden H&M lanserte samarbeidet med designer Karl Lagerfeld i 2004 har vi sett ulike designsamarbeid mellom kleskjeder og designere, artister og stilikon. Selv synes vi Missoni skapte en fantastisk kolleksjon av strikkeplagg med Lindex i 2012, og synes det var en fristende kolleksjon Top Shop og Kate Moss skapte, inspirert av hennes garderobefavoritter, i 2014.

Kleskjedene ønsker å tilby kundene det beste av design, og utfordrer seg selv ved å slippe motepersonligheter inn. Det de har til felles er et ønske om å bringe mote til folket, og sammen med de store kjedene er dette en mulighet.

En utfordring med kolleksjonene er at de produseres i begrensede mengder, selv om prisene er overkommelige er det likevel en eksklusiv gruppe som sitter igjen med plagg. Det er for så vidt noe av det som skal være moro; å få tak i et plagg fra en verdenskjent designer, uten å ruinere månedsbudsjettet, samtidig som du sitter med et plagg som ikke alle har.

ultra-glamorous-behind-the-scenes

Kolleksjonene er preget av motepersonlighetene og designerens stil. De har alle et uttrykk de vil kommunisere. Ofte plukkes det ut nøkkelplagg som definerer dette – som smokingen til Karl Lagerfelt, mønsteret til Missoni, eller vintage uttrykket til Kate Moss.

H&M lanserer i dag en kolleksjon sammen med et av historiens fremste franske motehus, Balmain. Balmain er en bastion innen fransk luksus, og kolleksjonen er overdådig dekorert og sammensatt av plagg i fløyel, skinn, transparente og blanke stoffer. Uttrykket er luksuriøst og fargepaletten minner om edelstener. Motesiden Stylista har skrevet en artikkel om hvilke plagg fra kolleksjonen som passer din stil, mens VG sin moteside Min Mote synes det er på sin plass å diskutere det høye prisnivået på kolleksjonen.

Vi har latt oss inspirere, og har satt sammen plagg fra Floyd sin kolleksjon for å gjenskape stilen. Drøm deg bort med Ultra Glamourous Living plaggene – et utvalg luksuriøse plagg fra det norske motehuset Floyd! Og det beste av alt – til overkommelige priser.

Finn ditt Balmain-inspirerte plagg som passer din stil her!