Nümph ble skapt av en gruppe designere i Kolding i 2006, og har helt siden starten vært en suksess. Kolleksjonene kjennetegnes av en eventyrlig og feminin stil, og symboliserer på den ene siden det lette og nesten sårbare, og på den andre siden kvinnelig styrke og råskapen i naturen.

Kjærlighet for detaljer

Lidenskapen til designerne hos Nümph gjenspeiler seg i kolleksjonene. Med kjærlighet for detaljer blir plaggene designet med former og mønster på lekne, lette stoffer. Ofte går mønsteret igjen på plagg og detaljer som fôr, kantsøm og som trekk på knapper.

1. Genser Ambarella, 599,- / NÜMPH 2. Bluse Langsat, 549,- / NÜMPH

Mønster og farger

Mønster og farger danner fundamentet i kolleksjonene, som er gjennomtenkte med tanke på bruk. Plaggene fra Nümph har feminine detaljer og en balansert fargepalett, og er enkle å kombinere fordi de trekker inspirasjon fra forskjellige stilretninger. Du kan selv velge om du vil style de lag på lag med flere plagg, eller bruke de alene. En sterk kjerne i merket er nettopp det, at plaggene skal brukes lag på lag der man våger å kombinere ulike mønstre og tekstur.

Kåpe Wolfberry, 1599,- / NÜMPH

Designerne bak merket har lang erfaring, og er trygge på egen kreativitet og kunnskap. De tør. De tør å eksperimentere, og våger å være uavhengig. Kvinner som har på seg Nümph vil garantert tiltrekke seg blikk, sålenge de våger.

Jakke Doubah, 1199,- / NÜMPH

Se hele høstkolleksjonen fra Nümph her >