Vi hjelper deg å pakke kofferten enten du skal på fjellet, til varmen eller på storbyferie i påsken.

Påskeferien er like rundt hjørnet og siden det har vært en lang og snøfylt vinter har noen allerede fått nok av snøkledde fjell, og setter seg på flyet til varmere himmelstrøk i påsken. Andre skal kanskje på oppdagelsesferd til en storby, mens noen utnytter siste delen av vinteren i hytteveggen eller i skisporet med familie og venner. Uansett hvor du skal i påsken, må kofferten pakkes. De fleste skyr pakking, så her hos Floyd.no er vi ute i god tid for å gjøre det enklere for deg å pakke påskekofferten.

 

STORBYFERIE

Skal du på storbyferie er det viktig å ha med seg behagelige klær og sko, da det alltid blir mye gåing på slike ferier. Ofte er du ute hele dagen, så det gjelder å ha med seg baseplagg som passer til ulike aktiviteter.

SHOP PRODUKTENE HER: 1. Bukse Marna 499,- / Floyd by Smith 2. Kjole Trudy 799,- / Love & Divine 3. Veske Allir 1499,- / Becksöndergaard 4. Sneakers Bryanne 999,- / Steve Madden 5. Skjørt Una 699,- / Soaked in Luxury

Vi elsker den behagelige og stilig buksen Marna fra Floyd by Smith. Buksen styles til en enkel t-skjorte eller genser ut ifra hvilke temperatur som gjelder i din utkårede storby. Et annet behagelig alternativ for byvandringer er det lange og vårlige skjørtet Una fra Soaked in Luxury, som kan styles på samme måte som buksen. Begge underdelene kan fint kombineres med de behagelige og trendy sneakersene Bryanne fra Steve Madden. På storbyferie er det fint å kle seg litt opp til kvelden. Den stilfulle kjolen Trudy fra Love & Divine er perfekt for hyggelige restaurantmiddager og drinker i trendy barer. Husk også å pakke med deg en allsidig veske som Allir fra Becksöndergaard som passer til aktiviteter på dagtid, samt mer kledde anledninger på kvelden.

 

TIL FJELLS

Er det fjellheimen som lokker denne påsken innebærer dette ofte både kvelder på hytten, en tur på afterski og påskerenn. Først og fremst anbefales det å pakke plagg som er behagelig i sofakroken på hytten. Ingen vil vel sitte i stive jeans og spille Yatzy?

SHOP PRODUKTENE HER: 1. Joggedress Muterry 399,- / Fransa 2. Genser Alett 1299,- / Levete Room 3. Skjerf Bandana Fluid 299,- / Becksöndergaard 4. Jakke Dawn 1499,- / Svea

Den budsjettvennlige og superkomfortable joggedressen Muterry fra Fransa er derfor en selvfølge i bagen du tar med til påskefjellet. Skal du på afterski eller påskerenn er det alltid greit å ha en fresh genser som kashmirgenseren Alett fra Leveté Room over skibuksene. En kortere boblejakke med en snerten passform som jakke Dawn fra Svea bør også få plass i bagen. Den friske rødfargen gjør seg godt til basefarger og kan derfor lett matches til det du allerede har i garderoben. Siden det er påske kan du gjerne friske opp den grå kashmirgenseren med et gult skjerf i håret, Bandana Fluid fra Becksöndergaard gjør seg perfekt som hårbånd.

 

UNDER SOLEN

Går turen til sol og palmesus i påsken, må du nok grave deg langt bakover i klesskapet for å finne sommerklær, og kanskje føles noen av plaggene litt utdatert etter noen sesonger i dvale. Ikke fortvil – hos Floyd.no er allerede sommerfavorittene på plass!

SHOP PRODUKTENE HER: 1. Øredobber Tassel 249,- / Crave Oslo 2. Clutch Beach Please 299,- / Katie Loxton 3. Kjole Isabella 1899,- / Stella Nova 4. Sandal Arizona 999,- / Birkenstock 5. Belte Willow 179,- / Soaked in Luxury

Du får garantert en ny favorittkjole om du tar en titt på Isabella-kjolen fra Stella Nova. Den nydelige kjolen er perfekt i kofferten, da den kan styles til utallige forskjellige uttrykk. Føttene våre preges også av måneder inneklemt i sko og sokker, så husk å gi de litt omsorg før de brått skal innta sandalsesongen. En pedikyr er alltid en god idé, og skal du først dingle med tærne bør du gjøre det i de trendy og behagelige sandalene fra Birkenstock. Tilbehør er også en viktig del av feriekofferten. Du kan nemlig få utallige flere antrekk ut av plaggene du pakker, om du også tar med deg variert tilbehør. Hos Floyd.no er det kule beltet Willow fra Soaked in Luxury en favoritt, da det kan brukes i midjen på kjoler, skjørt og jeans, og dermed gi plaggene et helt nytt uttrykk. Store øreringer som Tassel fra Crave Oslo er et must i sommergarderoben og kan ta strandantrekket fra solsengen til restauranten. En liten clutch til penger og leppestiften er også perfekt på strandferien, og når clutchen attpåtil kommer med utsagnet Beach Please, vet du at du har valgt riktig clutch til riktig ferie.