Få en mer sofistikert hverdag iført en dressbukse! Mange tror at en dressbukser kun kan brukes til jobb – noe som er helt feil. Med riktig styling kan den brukes til en mer hverdagslig stil – og fest. Vi gir deg tipsene for et fantastisk antrekk!

Hvem har vel ikke stått opp og følt at man ikke har noe å ha på seg? Hvorfor ikke gjøre noe nytt og velge en dressbukse? Forandring fryder – og hvem kan vel si nei til en mer sofistikert hverdagsstil med dressbuksen?

Floyd dressbukser

 

Dressbukse i ankellengde

Brett opp bena på dressbuksen eller gå for en bukse i ankellengde. Understrek stilen med herreinspirerte, flate sko – fantastisk kult! Særlig med et par sko med nagler.

 

Feminin med dressbukse

Om du syns at dressbukser fort kan bli litt maskulint, har vi et godt tips til deg: Velg en dressbukse med høyt liv og vide ben! Da vil du sette midjen i fokus  og gi antrekket et feminint og elegant preg. Med vide dressbukser skaper du også en fin balanse ved å kombinere den med smalere topper. For et ekstra søtt og feminint uttrykk kan du kombinere dressbuksen med en blondebluse – gjerne i en lys farge.

 

Avslappet stil

For et enda mer hverdagslig antrekk kan du kombinere en skjorte under en ledig genser med dressbuksen. Velger du en skjorte er det veldig fint om du har halve skjorten nedi buksen – da får du en kul og avslappet stil. Eller hva med å gå for en baggy dressbukse?

 

Kontraster skaper stil

Unngå den klassiske, sofistikerte looken ved å bruke en mer rocka topp under en blazer. Eller enda kulere – bytt ut blazeren med en skinnjakke i tillegg! Dette er også det perfekte antrekket til en avslappet stil ute på byen med vennegjengen.

 

Finn en dressbukse som passer deg på www.floyd.no!