Instagrammeren Eirin Victoria kommer med gjesteinnlegg der hun deler sine mote- og beautytips med våre lesere. Vi gleder oss til å lese hennes innspill om hvordan man kan få det meste ut av klærne man allerede har i skapet, og ikke minst hvilke plagg man bør investere i hver sesong. I sitt første innlegg deler hun sine tanker om sesongens it-plagg: bomberjakken.

bilde-10-09-2016-17-07-08Mitt navn er Eirin, og jeg skal i samarbeid med FloydMAGASIN skrive faste gjesteinnlegg om mine beste tips for en bedre motehverdag. Klær og et par kule sko gjør hverdagen min litt bedre. Det virker kanskje overfladisk, men sant!

Jeg mener at sammensetningen av salt og søtt gir den perfekte, avslappede og feminine linjen i et antrekk. Er det noe jeg har investert i denne høsten så er det en bomberjakke. Har du ikke en, da burde du skaffe deg en, eller kanskje tre – den kan brukes til alt! Den kommer i et utallig utvalg av farger, mønster og stoff – her er det kun du som setter grensen.

Her har jeg stylet min favorittjakke fra Floyd by Smith – bomberjakke Arizona. Denne jakken er tynn i stoffet med glatt overflate og kan også brukes som bluse til en kul bukse eller et skjørt. Her har jeg valgt å ta igjen de vinrøde detaljene i jakken med en Emma-bukse i plommefarge. Kombinerer du dette antrekket med et par høye hæler så er du klar for en bedre middag ute. Dette er i mine øyne et godt eksempel på hvordan du kan kle deg både avslappet og feminint.

Jeg har samlet noen av mine bomberjakke-favoritter fra Floyd by Smith her:

1. Bomberjakke Nevada 2. Bomberjakke Montana 3. Bomberjakke Tilda

Vi snakkes snart!

Klem fra Eirin <3