Årets siste kveld er like rundt hjørnet og mange begynner å planlegge antrekket lang tid i forveien. Har du tenkt på hva du skal ha på deg på nyttårsaften? Her finner du tips til nyttårskjoler for 2015, enten du vil ha fotsid ballkjole, glitrende paljettkjole, rød kjole eller langermet kjole!

 

Elegant og fotsid ballkjole

Floyd ballkjole EvitaBallkjolen Maddie kommer i tre ulike farger og gir en skikkelig prinsessefølelse med det myke tyllskjørtet. Kjolen er stroppeløs og har et liv pyntet med perler og diamanter. Kjolen er klassisk og som tatt ut av et eventyr, men kan samtidig styles litt røffere dersom du velger statement sko og veske.

Evita er en ballkjole med paljettbesatt overdel og regulerbare, tynne stropper. Skjørtet i tyll plukker opp prinsessefeelingen, mens overdelen holder på stilen til en festkjole. I denne kjolen blir du festens midtpunkt uten å bli for sukkersøt. Kjolen holder seg på plass med stroppene og tillater at du slår deg løs på dansegulvet! 

 

Floyd kjole JosefineStilen til ballkjolen Josefine er elegant med masse drapperinger. Kjolen faller pent fra midjen og er tilgjengelig i flere farger. Denne kjolen er en litt nedtonet variant av de klassiske prinsessekjolene, uten alt for mye glitter og pynt. Husk at en kjole uten mange detaljer er enklere å dresse opp eller dresse ned. Kanskje du vil bruke kjolen en gang allerede før nyttårsaften? Ingen vil merke det om du bytter ut tilbehøret!

Finn flere ballkjoler her!

 

 

Glitrende og leken i paljettkjole


Floyd kjolerMed en kul nyttårskjole som
Beyonce, vil du skinne som en Hollywood stjerne. Dette er en elegant kjole som passer godt til de store anledninger, men som også kan brukes på vennefesten. Dersom du liker designet men ønsker en mindre skinnende variant kan du velge Beyonce i svart. Liker du best lange kjoler? Ikke fortvil. Beyonce finnes også i en lang variant!

Kjolen Othilie finnes både i blått og i lilla, og begge fargene passer ypperlig som nyttårskjole. Dette er kjolen for deg som ønsker deg en pyntet kjole, men ikke ønsker å gå for en ankelsid variant. Othilie kommer med matchende sjal.

Minken er en stilig paljettkjole med striper som svinger seg nedover. Som nyttårskjole er Minken elegant med rund halsåpning og fine sjatteringer. Dette er en tidløs kjole som du enkelt kan bruke til flere anledninger.

Kjøp flere paljettkjoler her!

 

En rød klassiker i julen

Floyd kjole EmilyEmily er en klassisk, vinrød kjole med omslag i front som framhever lange bein. Den elastiske draperingen i siden gjør kjolen ledig og elegant. Kombiner gjerne med iøynefallende tilbehør for å pynte den opp til nyttårsfeiringen, og bruk den med dressjakke på jobb, når du skal være pent og profesjonelt kledd.

Franscesca er en rød selskapskjole med blomsterdekorasjoner i strassdiamanter på overdelen. Denne kjolen kan du anskaffe lenge før nyttårsaften og fint ha på deg i andre juleselskaper. Dette er virkelig en anvendelig kjole! Den finnes i flere farger og i en lengre variant.

Kjolen Bree kombinerer det beste fra flere verdener: vinrødt, paljetter, lav rygg og blonder. Selv med mange detaljer, er ikke kjolen “over the top” på noen måte! Dette er en perfekt nyttårskjole til deg som liker å glitre, men ikke vil stikke deg for mye ut i mengden.

Kjøp flere røde kjoler her!

 

Langermet kjole – Hemmelighetsfull eleganse

Floyd kjole VictoriaVictoria er en pudderlilla, fotsid selskapskjole med lange ermer. Du kan velge om du vil style kjolen avslappet og naturlig, eller om du vil sminke deg litt hardere for å få en røffere look. Kjolen har delvis åpen rygg og knytting i halsen, i tillegg til at den er delvis gjennomsiktig foran. Du finner Victoria i flere farger og i en kortere utgave.

Nyttårskjolen Chantelle har lange ermer og paljetter i diagonale striper. Kjolen er utsmykket med små detaljer av transparent stoff, både ved skuldrene og i ryggen. I denne kjolen vil du glitre og kose deg i utover kvelden! Hvis du synes det blir litt mye svart, kan du kombinere den med noen fargerike sko eller strømpebukse. Kun fantasien setter grenser!

Den figurnære kjolen Nikita kommer i flere forskjellige farger. Den har delikat skjæring og er pyntet med små stener på skuldrene og nedover ermene. Nikita har dypere skjæring i ryggen og knyting i nakken. Denne kjolen er perfekt for deg som vil framheve din timeglassfigur!

Vi håper du har funnet inspirasjon til årets siste, men kanskje største, fest! Slipp håret løs og ha det gøy!