Vi er vel alle på konstant jakt etter klassiske plagg som kan redde enhver kleskrise. Du vet de plaggene som av en eller annen grunn alltid er lettest å få øye på i klesskapet og brukes igjen og igjen selv om du har mange andre godbiter å ta av. Vår nye cardigan Katinka er definitivt et av disse plaggene!

Denne deilige cardiganen består av en blanding av flere stoffer, blant annet ull for å gjøre den varm og nylon for å holde den myk og god. Den kommer i fem klassiske farger; mørkegrå, okergul, rustrød, brun og mørkeblå.

Mulighetene for styling med denne klassikeren er uendelig, så her står du helt fritt. Trenger du likevel litt inspirasjon finner du det her!

rust-diptych
Bluse Lulla 699,- Bukse Kine 308 699,- Cardigan Katinka 499,-

Feminint og klassisk! En bluse med blonder gir det lille ekstra til et hverdagsantrekk med jeans. Bruker du en cardigan over i samme fargetone gjør du looken spennende, samtidig som den holdes delikat og ren. Forsterke gjerne det feminine uttrykket med et par knehøye støvletter over jeansen.

brun-diptych
Bluse Dayle 399,- Bukse Kine Y02R 699,- Cardigan Katinka 499,-

Vi elsker å kombinere en av sesongens fargede jeans med en overdel i samme fargetone. For å bryte opp og gi antrekket dybde kan du bruke en Katinka cardigan over i den fargen du ønsker. Du vil definitivt se trendy ut!

navy-diptych
Kjole Amberlyn 1999,- Cardigan Katinka 499,-

Utradisjonelt – men absolutt lov! Tiden der man kun brukte bolero og dressjakke over selskapskjolen er forbi. Nå vil vi ha en deilig ullcardigan til. Med en lang modell som Katinka holder du linjene rene og skaper en illusjon av å være høyere.
Tips: Velg en cardigan i samme fargetone som kjolen så den ikke stjeler for mye oppmerksomhet.

oker-diptych
Bluse Lexie 599,- Bukse Kine Y02R 699,- Cardigan Katinka 499,-

Farger gir energi! Våg å bruke flere farger og mønster sammen for å skape et spennende og iøynefallende antrekk. Vi lover at denne kombinasjonen vil gi deg energi og vårfølelse!

Du finner flere tips fra stylist Cecilie Mevatne om hvordan du kan style en lang cardigan lag-på-lag her!