Genser Denice er en av mine favoritter i Floyd.nos mid-season sale. Den inneholder ull som holder deg varm i denne kjøligere sesongen, samtidig som stoffet legger seg mykt og komfortabelt mot huden.

En genser kan bruks til så mangt. Jeg har her valgt å bevare temaet sort-hvitt da jeg personlig synes dette skaper en ren linje og en god gjennomføring i antrekket.

bilde-1-2
Øverst: Stylet for jobb. Nederst: Skjørt til shopping

Jobbantrekk

Klar for jobb! Det å bruke en skjorte under en genser som i utgangspunktet har en avslappet stil gir et mer formelt uttrykk som er passende for en dag på kontoret.

bilde-3-4
Øverst: Behagelig søndag. Nederst: Klar til fest!

Avslappet søndag

Her er antrekket tonet helt ned og jeg er klar for en avslappet søndag. Slengbuksa fra 70-tallet er for lengst tilbake i motebildet og jeg elsker å kombinere den med et par kule sneakers.

På shopping

Et antrekk perfekt for et storbybesøk. Det er kult og avslappet og et antrekk du lett kan ta av og på deg da du skal gjøre sesongens innsats i prøverommet. Kombiner genseren med et skinnskjørt eller skinnbukse det gir et røffere og kult uttrykk.

Klar for fest!

Festklar på 1,2,3! Brett opp ermene og la håndleddene stikke frem. Dette får deg til å se både høyere og mer feminin ut. Bytt ut støvlettene med et par skoletter og det røffe skinnskjørtet til et mer formelt stoff og snitt, gjerne a-formet for å balansere genseren. Nå er du klar for en kveld i storbyen!

Klem fra Eirin <3