Julen er like rundt hjørnet, og med den følger festlige tilstelninger og sosialt samvær. Om du skal på julebord, i middagsselskap, på juleball eller pynte deg på julekvelden, så trenger du en julekjole. Er du smart, eller hvis budsjettet kniper litt ekstra nå i førjulstiden, investerer du i én julekjole som du kan style til ulike anledninger!

Valentina er en fotsid festkjole som passer som ballkjole, julebordkjole, nyttårskjole, eller som julekjole til et middagsselskap med venninnegjengen eller svigers.

 

Ballkjole – Eksklusiv stil

Floyd kjole Valentina
På juleball er det lov til å være ekstra glamorøs og ta stilen helt ut. Valentina kommer med et matchende chiffonsjal, men du kan også style ballkjolen med en stor fuskepels for å holde deg varm og samtidig se eksklusiv ut. Kanskje trenger du en passende kåpe til ballkjolen også hva med en oversized kåpe som en kontrast til den lage kjolen. Vi simpelthen elsker kåpe Kimmie!

Siden ballkjolen er rikt dekorert med paljetter og diamanter i midjen og halsen, er det viktig å holde tilbehøret enkelt. Men du kan sette opp håret og ta igjen noen av detaljene i øredobbene, eller hva med å matche noen lekre høyhælte sko med en delikat veske?

 

 

Nyttårskjole – Glitter og glamour

Floyd kjole ValentinaGå det nye året i møte med en skikkelig flott nyttårskjole! Siden det er nyttårsfeiring kan du også gjøre ekstra ut av sminken selv om kjolen er et smykke i seg selv. Gå for sotede øynene, mørkerød neglelakk og leppestift. Håret kan du bølge eller krølle, eller kanskje feste i en stram oppsats? Alternativt, siden det er årets siste kveld, kan du velge metalliske sølvsko og matchende veske. Du vil skinne!

Hvis dere skal være ute og se på nyttårsrakettene, må du huske på at det kan bli kaldt å stå ute i bare nyttårskjolen. Da kan du ha på deg en lang kåpe, tulle deg inn i et varmt skjerf og ta en ekstra tykk strømpebukse utenpå feststrømpebuksen og likevel se like nydelig ut!

 

Julebordkjole – Pyntet til en hyggelig middag

Floyd kjole ValentinaSkal du på julebord med jobben, eller kanskje vennegjengen arrangere eget julebord? Regn med en morsom kveld der du skal spise og drikke godt, bli enda bedre kjent med kollegene dine eller pleie årelange vennskap. Da er det godt med en julebordkjole som både er pen og ikke strammer.

Noen ganger er det ikke så lett å vite kleskoden, særlig ikke hvis du er ny i jobben eller hvis dere skal spise på et sted du ikke har vært på før. Et godt tips er å spørre de andre om hva de tenker å ha på seg. Kanskje dere kan ordne dere sammen til julebordet? Eller kanskje julebordet har et tema? Ta uansett med en enkel cardigan du kan slenge over julebordkjolen – det blir garantert en lang kveld!

Siden Valentina ikke strammer, kan du spise og hygge deg uten å være redd for at det synes hvis du forsyner deg en gang til. Dersom du vil være på den sikre siden finnes det et godt utvalg av «hold in»-undertøy å velge mellom.

Husk flate skiftesko – det kan bli mye dansing med kollegene eller vennene!

 

Julekjolen – Klassikeren du kan bruke til alt!

Er du invitert i julemiddag hos svigerforeldrene, eller skal dere i familieselskap? Bruk kjolen sammen med en strikket cardigan eller en oversized blazer og lave sko. Dette er en avslappet look for en hyggelig kveld med de du er glad i!

 

Hver måned trekker vi vinnere av klær fra Floyd til en verdi av 1000,- blant våre nyhetsbrevmottakere. Meld deg på øverst til høyre. Ikke gå glipp av muligheten!