Hvem visste at du kan få en så rå og variert stil med tre bluser og et par svarte jeans? Vi viser deg hvordan!

En svart bukse som sitter som et skudd er et plagg alle bør ha i skapet. En modell med høyt liv og rette bein passer alle fasonger og sitter behagelig på kroppen. Buksen Kine 268 fra Floyd by Smith har en smal passform, store baklommer og er i stretch-kvalitet. Ergo er den god å ha på, fra morgen til kveld. Stoffet er såpass tykt at du vil oppleve at buksa har hold, og ikke gir etter. Allsidighet, kvalitet og komfort liker vi, alltid. En liten fun fact er at buksa inneholder 11 % kunstsilke, som gjør at den føles myk og har en litt glattere overflate enn vanlige jeans.

Når du skal gå til innkjøp av nye jeans er det viktig å være klar for litt tid i prøverommet, slik at du finner et par som passer deg perfekt. FLOYD.no har et stort utvalg bukser i ulike passformer. En styling som alltid er flott er en bluse til svarte jeans. En bluse gir uendelige styling-muligheter, noe jeg elsker ved dette plagget.

Her viser jeg deg hvordan du får tre ulike stiler ved å bruke samme buksa med tre bluser.

Elegant til hverdags og fest

Kjøp antrekket her:

 1. Hårbøyle 239,- / A Head
 2. Sandal Cat 299,- / Floyd by Smith
 3. Bukse Kine 268 599,- / Floyd by Smith
 4. Bluse Lindy 599,- / Floyd by Smith

Offshoulder-bluser er fine, og passer alle! Denne blusen har elastikk i halsen, og kan dermed dras ned til skuldrene, hvis du ønsker det. Du får altså vist fram skuldre og Bluden flotte brunfargen du har skaffet deg i løpet av sommeren.  Det fine mønsteret er diskret, og gjør totalen klassisk og sofistikert. De små knappene er en ekstra fin detalj. Blusen har en løs passform, og til mørke bukser får du en look som er flatterende, klassisk og komfortabel. For å sette ekstra fokus på skulderpartiet kan du sette opp håret i en høy bunt og bruke hårbøyle. Fint og praktisk, for de dagene du ikke har tid til å fikse sveisen eller har en ‘bad hair day’.

Mens været fortsatt er nydelig gir sandaler eller et par enkle hæler en sommerlig tvist. I Norge er boots fornuftig cirka 80 prosent av året, og det gir litt ekstra «edge» til dette antrekket, så ikke vær redd for å bytte ut sandalene med boots når gradestokken krever det.

 

Drinker med venninner

Kjøp antrekket her:

 1. Bluse Julia 599,- / Floyd by Smith
 2. Bukse Kine 268 599,- / Floyd by Smith
 3. Blazer Christina 2099,- / Stella Nova
 4. Sko Helene 1499,- / Shoebiz

Mønstre i en gul, brun og svart fargeskala er retro og 70-tallsinspirert. Dette uttrykket poengteres desto mer med en av våre store favoritter – den rutete blazeren. For den ekstra vågale syns jeg det er rått å style et slikt antrekk med sko litt utenom det vanlige. Hva med et par lakk-hæler? Stilen blir personlig, og du viser samtidig at du er en mester i material- og mønstermiks. Jippi! Ps, når antrekket gjør såpass mye ut av seg er det en fordel å unngå tilbehør som sloss om oppmerksomheten. En svart veske er en sikker vinner.

Fin fritid

Kjøp antrekket her:

 1. Sneakers Millan 2099,- / Nude of Scandinavia
 2. Bluse Jules 599,- / Floyd by Smith
 3. Veske Cael 799,- / Becksöndergaard
 4. Bukse Kine 268 599,- / Floyd by Smith

Blomstermønstre er i vinden, og holder seg i motebildet utover høsten. Floyd by Smith har flere ulike bluser i kule mønstre, så det er mange favoritter å velge mellom. Tenk på hva du ønsker å legge vekt på. Vil du vise litt utringning? Gå for v-hals eller knapper på blusen. En v-hals gir deg også muligheten til å bygge opp antrekket ved å bruke lag-på-lag. En t-skjorte under gir en liten, men kul effekt, og bidrar til å gjøre helheten avslappet. Dette understreker du ved å velge sneakers som fottøy. Antrekket er gull verdt når du ønsker en behagelig, men fin stil. Med en skulderveske i tweed får du et anvendelig og spennende uttrykk, og rundt halsen er det flott med et enkelt anheng. Er du lysten på å vise litt utringning er det selvfølgelig bare å sløyfe t-skjorta under, fin blir du uansett!