Danske Maria Rantzau etablerte smykkemerket ENAMEL Copenhagen i 2012 og siden den gang har det bare gått en vei – oppover. I dag blir smykkene hennes solgt i over 150 butikker rundt om i verden og endelig er de ettertraktede smykkene å få kjøpt på Floyd.no!

enm-09
Armbånd CZ mini mint 449,-, Armbånd Fatima turkis 449,-, Armbånd Clover gull 449,-, Armbånd Double circle gull 449,-, Øredobber Raw loop gull 549,-

Tanken bak

Enamel betyr emalje som er et glassaktig materiale, som anvendes som dekor og beskyttende overflate på metall.

ENAMEL Copenhagen består av enkle og unike smykkekolleksjoner der alle smykkene inneholder emalje. Maries tanke bak merket er at hun ønsket å tolke de klassiske smykkefavorittene på ny. Smykkene fra ENAMEL Copenhagen har et enkelt og trendy design til overkommelige priser – uten at det går på kompromiss med kvaliteten!

bloggbilder-uke8-enamel
Ring 2 balls grå 499,-, Kjede Double circle gull 499,-, Øredobber Sqaure loop gull 499,-

Trendy og tidløst

Hver kolleksjon har nøye utvalgte farger som følger motebildet, i tillegg til basekolleksjonen som alltid er tilgjengelig. Dette bidrar til at merket fremstår som unikt og tidløst, samtidig som kolleksjonene er aktuelle og moteriktige!

Alle smykkene fra ENAMEL Copenhagen er håndlaget. Emaljeprosessen er et omfattende og krevende håndarbeid, så alle fabrikker er håndplukket av Marie selv. I dag blir smykkene produsert i India, Kina og Thailand, hvor Marie har gjennom flere år opparbeidet seg et vennskapelig og profesjonelt forhold til arbeiderne – noe som bidrar til at alle som er med på prosessen får eierskap og kjærlighet til smykkene.

enm-06
Øredobber Clover gull 379,-

«Jeg elsker østen og de muligheder der byder sig. Jeg er stolt over, at have opbyttet et fantastisk stærkt bånd til mine samarbejdspartnere. Jeg er glad for at kunne give dem mulighed for at være en del af ENAMEL Copenhagens team, og at vi sammen kan se virksomheden udvikle sig. Det er ikke kun forretningsmuligheder for mig, men også for dem – som trofast har troet på mit design og fulgt virksomheden fra den spæde start. Jeg har tilbragt mange timer sammen med de dygtige arbejdere, der med stolthed laver mine smykkedesigns – præcis på samme måde, som jeg selv ville gøre det. Jeg har daglig kontakt med min uunværlige assistent, som er bosat i Kina. Jeg er stolt af hendes engagement, omhyggelighed og arbejdsomhed. Vi har i samarbejde uddannet alt personale, indkøbt materialer, gennemgået produktionen, kvalitetskontrolleret samt pakning af varer. Vejen er ikke let – men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt af.» -Marie Rantzau