Les stylingtipsene som sikrer deg det fineste festantrekket, tilpasset din personlige stil.

Til formelle anledninger kan det noen ganger være vanskelig å holde på sin egen stil. Er du rocka eller bohemsk til hverdags – føler du deg neppe komfortabel i en strassbelagt, glamorøs kjole med skyhøye pumps og en liten glitrende clutch. – Men så står det jo galla på invitasjonen!

– Ikke fortvil. Ta utgangspunkt i riktig kjole – og med rett tilbehør spikrer du et antrekk i tråd med kleskoden og dine egne preferanser. Bruker du elementer fra hverdagsgarderoben til å style kjolen med, for eksempel en blazer du liker godt, vil du lettere kunne nyte festen og være mindre selvbevisst.

Løsningen ligger, som så ofte, i stylingen. Men først må du finne en kjole!

Blogg-uke35-selskapskjoler-meredith
1.Floyd by Smith kjole Meredith, 2. Floyd by Smith blazer Sanna, 3. Elizabeth Arden Precision Glide Eye Liner Black Velvet, 4. Syster P Armbånd Feather, 5. Floyd by Smith Sko Kendall, 6. Maybelline Volum Express Lash Sensational Mascara

Elegant og sofistikert med edge

En kjole som passer mange formelle anledninger – er den enkle, fotside kjolen, med smale stropper, som er flatterende innsvingt i midjen. Velg en mørk nyanse som svart eller marineblått.

Kjolen kan styles opp, eller ned, avhengig av anledning og personlige preferanser, men hold fargene ton-i-ton. Da blir uttrykket elegant og sofistikert. Går du i skjorte og dressbukse til hverdags, vil en enkel kjole som denne være helt perfekt!

Kombiner kjolen med lekre pumps og diskret, mørk ørepynt. Topp antrekket med en herreinspirert blazer for å skape kontrast i uttrykket – den gjør seg like godt hengende over skuldrene! Perfekt for deg med en rocka edge, som liker plagg med en overdimensjonert effekt.

Avslutt med en smal ankellenke – som en liten diskret overraskelse.

Looken blir komplett med glatt, bakoverkjemmet hår i en lav knute. Hold fokus på øynene. Velg en flytende eyeliner og vipp streken ørlitegranne opp i ytterkant, for å skape katteøyneeffekt.

Blogg-uke35-selskapskjoler-clarissa
1. Floyd by Smith pelsjakke Chloe, 2. Floyd by Smith sko Cameron, 3. Essie Nailpolish Bordeaux, 4. Syster P Armbånd Nugget, 5. Syster P Øredobber Raindrop, 6. Ciatè + Olivia Palermo Satin Kiss Velveteen, 7. Floyd by Smith kjole Clarissa lang

Glamorøs og feminin

Liker du feminine nyanser, søte detaljer, myke teksturer og synlige smykker – bør du velge en romantisk selskapskjole. Dette er også en fotsid variant, men med et mye mildere og mer feminint uttrykk.

Gi kjolen et glamorøst preg ved å kombinere den med delikate smykker i sølv, og en flott fuskepels. Spillet i teksturene gjør antrekket spennende.

Overrask med en utradisjonell fargesammensetning, og gå for burgunderrøde lepper og negler. Med bølgete og blankt hår er festlooken i boks!

 

 

 

 

Blogg-uke35-selskapskjoler-josefine
1. Floyd by Smith kjole Josefine kort, 2. Clarins Instant Light Lip Balm, 3. Farmhousedesign Armbånd Crystal, 4. Mac Strobe Cream, 5. Floyd by Smith sko Kylie, 6. Soaked in Luxury jakke Mojo

En sikker vinner

– vi snakker selvfølgelig om LBD – Little Black Dress. Kjolen som bør henge i alle kvinner klesskap – og som garantert vil være redningen når du “ikke har noenting å ha på deg”!

Den korte selskapskjolen fungerer like fint med fuskepels, som med en blazer, eller skinnjakke. Og fungerer derfor til mange stiler og mange kvinner. Style den med diamantsmykker og en enkel svart jakke, og du vil være klar for hva kvelden måtte bringe.

Fokuser på glødende sunn hud og naturlige, blanke lepper – for en perfekt look til en hvilken som helst festlig anledning.

Det skader heller aldri med noen centimeter ekstra på høyden!