Vi drømmer om vår, skinnjakker og lette sko! Heldigvis er det ikke lenge igjen, og vi har for lengst begynt å planlegge vårgarderoben. Skoene har alltid mye å si på et antrekk, og setter gjerne prikken over i’en for å få den looken man er på utkikk etter. Det sporty og stilrene utrykket er like populært år etter år, og nå har vi forelsket oss i sneakers og tøysko.

Lette og behagelige tøysko

De klassiske tøyskoene med strikk over risten har vi for lengst lagt vår elsk på! De kan brukes til absolutt alt, og ikke minst er de veldig behagelige på foten. Canvas former seg etter foten, og i kombinasjon med en myk og god innersåle, utgjør Gia den perfekte go-to-skoen for alle Floyd-jenter i sommerhalvåret.

gia i canvas navy

Noe vi savnet i vårt sortiment forrige sesong, var en penere og mer pyntet tøysko. Dette har vi nå gjort noe med, og denne våren kan vi presentere tøyskoen Sydney med kilehel! Denne skoen er like deilig å gå med som de flate, samtidig som du kommer deg 5cm opp. Perfekt for deg som ønsker å gi det lille ekstra til et hvert antrekk, men samtidig gjøre føttene dine en tjeneste med gode sko :)

sydney i canvas sort

Tøffe og sporty sneakers

Om du ønsker å gi antrekket ditt et litt røffere, men også stilrent utrykk, er sneakers perfekt for deg! Våre Sneakers, Donna og Dora, har et eksklusivt reptilpreg i kunstskinn i enten svart eller hvitt, og ca. 4cm plattformsåle. Dette gir skoene et trendy uttrykk og god allsidighet i forhold til både stil og anledning. Den brede sålen gjør også at skoen kjennes myk ut på foten. Style sneakersene med lette sommerkjoler eller en enkel stretchbukse og genser for en avslappet og kul look.

donna snake hvit

Nå er det bare å glede seg til snøen smelter!