Høstens fargepalett byr på mange nydelige toner, og akkurat nå har vi forelsket oss i kombinasjonen av fargene pudder, rust og denimblå. For mange kan pudderrosa oppleves som en kald farge når høsten kommer, men kombinert med rust og denim blir fargen lunere og snillere mot lys vinterhud.

Soaked-høst-kjole-cardigan-rustRust er en farge vi ikke kan få nok av! Fargen er enkel å kombinere med de fleste andre farger, og kommer i flere toner, fra rødlig til mer oransje og rosa. Pudder forbinder vi ofte med sommer og solkysset hud, men denne høsten følger den med i motebildet også utover høsten – og det er vi veldig glad for! Denim er synonym med høsten, og vi går nå over til mørkere jeanskvaliteter enn vi brukte i sommer. Mørk jeans i kombinasjon med pudderrosa gir denne lyse fargen ett nytt og oppdatert uttrykk.

En cardigan som virkelig omfavner denne herlige fargekombinasjonen er cardigan Daisy fra Soaked in Luxury. Du kan enkelt kombinere den med en av fargene den har i seg, eller til basisplagg for å freshe opp antrekket. Bruk den over en kjole og ett par tøffe boots som vist på bildet, eller med en av våre blå jeans i den nye kvaliteten 308 med en søt topp til.

En hverdagshelt i klesskapet er en enkel skjortekjole i denim. Kjole Katja fra Floyd by Smith er i en tynn, myk bomullskvalitet og har et feminint snitt med det brede båndet i midjen. Denne kjolen kan brukes året rundt. Til sommeren er den fin alene, mens nå som høsten kommer kan den brukes med ett par tykke strømpebukser og ankelboots. Hold varmen med en stor strikkegenser over. Genser Ria vil passe fint til da den har v-hals som gjør at skjortekragen på kjolen kommer fram.

katja-ria

SK89-Y02R-RUST-8-EditPass på å sikre deg ett av sesongens a-formede skjørt. Skjørt Avery i rust kommer både med og uten cordfløyel. Den grove cordfløyelen er en kul kontrast til penere topper og bluser for en gjennomtenkt og trendy look. En denimskjorte vil også være fin å bruke oppi skjørtet. Topp antrekket med sko Donna, med blått reptilprint, hvis du tør å være litt ekstra vågal i stilen.

LAETITIA-GUM-RUST-KAMPANJE-2Kjole Latisha fra Floyd by Smith har raskt blitt høstens favoritt! Denne kjolen er ett sikkert kjøp da den også er perfekt til neste vår og sommer med en dongerijakke over! Style den med tykke mørkeblå strømpebukser utover høsten, og bruk en lang deilig strikkejakke som cardigan Joyce fra Fransa over. Med en nude lipgloss i veska er du klar på en-to-tre!