Høsten for meg har aldri vært et tegn på mørke, korte og regntunge dager – derimot er høsten et tegn på at PARTYSESONGEN er rett rundt hjørnet! Partysesong er nemlig ensbetydende med fine kjoler, blonder, glitter og stas – og det er jo det BESTE vi (les: jeg) vet. På Floyd.no har vi fått inn en superfin festkjole, som garantert skal få bli med på et julebord eller to!

LETS PARTY

Kjole Celin Lace 699,- / Floyd by Smith

Kjolen Celin ble introdusert som en ny kjolemodell sent i sommer og ble raskt en favoritt – både blant jentene på kontoret og kundene våre. Jubelen var derfor stor når vi ENDELIG fikk den inn med blondearmer!

Frem mot jul drømmer jeg om å bære kjolen som vist på bildet over – feminin med nettingstrømper og store øreringer. Jeg har også planer om å rocke den opp! For en mer rocka look går jeg for et par bukser i skinnimitasjon under og et bredt belte for å markere midjen enda mer.

Kjøp kjolen her >