Festsesongen nærmer seg med stormskritt, og invitasjonene til ulike festligheter er mange. Med andre ord er tiden inne for å ta frem finstasen eller unne seg en ny kjole eller to – her er sesongens flotteste festkjoler!

I et hav av kjoler har vi funnet frem til våre favoritter: Alt fra lange og korte modeller, med og uten ermer. Kjolene er alle superflatterende, fremhever formene dine og best av alt – du får et eksklusivt uttrykk på 1-2-3!

Glitter og paljetter

Et feminint og kult materiale er glitrende paljetter som gir deg en glamorøs og lekker stil. Paljettene går aldri ut på dato og på catwalken ser vi de skinnende detaljene i ulikt design hver sesong. Dette er kjolene for deg som elsker fest, jul, nyttår og alt som gir deg en anledning til å skinne. Men, husk at det kan bli for mye av det gode også. Hold derfor tilbehøret begrenset, slik at kjolen står frem. Sort tilbehør er ofte et sikkert valg!

gullkjole-kampanjebildeKjole Gabriella 499,- (Floyd)

Fløyel

En av de største trendene denne høsten er fløyel. Designere som Balmain, Prada og Stella McCartney er noen av designerne som viste plagg i fløyel på catwalken for høstsesongen. Det myke materialet gir ethvert antrekk et luksuriøst uttrykk. Fløyel kan være  alt fra sensuelt og elegant til rocka og røft – alt ettersom hvordan man velger å style materialet. Med andre ord, så passer denne til enhver smak. Kjolen i seg selv er utrolig elegant og med et par statement-øredobber og skyhøye pumps er du sikret et klassisk og delikat uttrykk. Dessuten er nakne skuldere, off-shoulder, en av sommerens hotteste trender som vi tar med oss videre i vinter-månedene.

floyd-29-sep31477-greenKjole Jasmine 699,- (Floyd)

Sminke og hår

La kjolen få den oppmerksomheten den fortjener og hold sminken og håret lett og elegant. Om du likevel ønsker å gjøre litt ekstra ut av looken kan du gjerne gå for sterke lepper eller sotede øyene, men holde deg til én av delene.

Og ikke glem komfortable sko

Og et lite tips er å ha komfortable sko – julebord og andre selskapeligheter er ofte lange med mye dans og moro. Da er riktige sko alfa og omega for å holde ut i nattens timer. Et godt råd er å ta med seg et par pene ballerinasko i vesken og skifte etter middag – da er det uansett ingen som legger merke til hva du har på bena. Dersom du likevel ønsker de ekstra centimeterne er kilehæler et godt alternativ.

kobberplissekjoleKjole Evelyn 999,- (Floyd)

GOD FESTSESONG!

Les mer om kjoler til julebord 2016 her >