Sommeren er over og det er ingen hemmelighet at høsten i Norge kan være kjølig – spesielt på sene kvelder. Da er det ingenting som er bedre enn å krype inn i en deilig strikkegenser!

 

STRIKKEGENSER

Strikkegenseren er en trendfavoritt som aldri går av moten, og det er ikke uten grunn! Det som er så genialt med en strikket genser er at plagget er lett å style – og kan brukes til nesten alt. Samtidig kan den ofte redde hverdagsantrekket, fordi den kan brukes både som ytterplagg og under kåpen for å holde varmen. Går du i tillegg for en strikkegenser i ull, kan du være sikker på at du ikke fryser på kalde dager.

Forskjellige typer strikkegensere vil passe til ulike stiler. Prøv ulike typer fasonger og kvaliteter for å finne uttrykket du er ute etter.

Floyd strikkegenser Emma

ETTERSITTENDE ELLER LEDIG STRIKKEGENSER?

En strikket genser trenger ikke å være kjedelig – kombiner den med en skinnbukse eller jeans for et røft antrekk, eller med et skjørt for en mer pyntet look.

En ettersittende strikkegenser vil gi et mer feminint utseende. Style genseren med et skjørt eller smale jeans for et mer elegant uttrykk. Om du derimot er ute etter en kulere og mer avslappet stil kan du kombinere den med baggy bukser.

Videre vil en ledig strikkegenser passe godt til mer ettersittende bukser eller et blyantskjørt. La den ledige genseren henge over skjørtet eller ta den delvis innenfor linningen for å gi antrekket en mer avslappet look.

Floyd genser Deliah

LANG ELLER KORT STRIKKEGENSER?

En lang strikkegenser passer perfekt sammen med strømpebukser og klassiske støvletter. For en trendy look, style den sammen med jeans og et belte i midjen. Lange strikkegensere er deilige å gå med når det er litt kjøligere ute!

En kort strikkegenser skal gjerne være ledig og voluminøs. Style en pologenser under med den strikkede genseren sammen med en jeans og du har et behagelig, men stilig uttrykk – perfekt til hverdags.

Floyd genserkjole Gabrielle

 

FIN ELLER GROV STRIKKEGENSER?

Du kan bruke en fin, enkel strikkegenser til å skape et interessant antrekk – og bruk gjerne kontraster! Skinn eller silke gir en kul kontrast til en strikket genser. Ønsker du derimot en mer avslappet stil, bør du gå for en grovstrikket genser kombinert med et skinnskjørt eller hullette boyfriendjeans. Dette er perfekt til deg som fløter litt med den rocka trenden.

Floyd genser Sandy

En strikkegenser passer til mange stiler – og mange anledninger.  Med andre ord er den et plagg du bør ha i klesskapet ditt sammen med andre essensielle nøkkelplagg!

Først og fremst skal strikk være behagelig, godt og varmt – med andre ord; perfekt til kalde høstdager!