Er du typen som investerer i plagg med klassiske snitt og en tidløs palett, eller liker du å flørte med det bohemske uttrykket av flagrende plagg og blomsterdetaljer? Kanskje du heller er typen som kjøper få, men dyre plagg av eksklusive kvaliteter? Eller er du hun som kaster deg på nye trendbølger så snart en ny sesong er i gang? Noen av oss liker den mer nedpå stilen, bestående av mer praktiske fritidsplagg, som ofte føles som det ultimate når man skal leke med barn og samtidig være fin.

Uansett hvilken stil du har finnes det noe for enhver smak hos Floyd.no. Denne høsten har nemlig nettbutikken tatt inn enda flere lekre merker, for å gi deg et enda bredere utvalg uansett hvilken stil eller trend du ønsker å følge.

Klassikeren

Elsker du basegarderoben og det sesongløse, vil du elske det danske merket Karen by Simonsen som nå er på plass i nettbutikken. Tidløse dressbukser, delikate bluser og kjoler med lekre snitt som får deg til å føle deg kledd ikke bare denne sesongen, men i årevis fremover, er noe av det Karen by Simonsen er best på. Om en stilren og velkledd garderobe som varer sesong etter sesong er viktigere for deg enn å hive deg på nye trender, anbefaler vi deg å klikke inn på Karen by Simonsen i nettbutikken. Kjenner vi klassikeren rett kommer Leggings Once til å bli en favoritt kombinert med den myke Offset Poloen. En klassisk kvinne trenger også sofistikerte smykker til sin stilrene garderobe, og vi har derfor introdusert Cecilie Melli sine feminine skatter i nettbutikken. Øredobber som Tone, Meg eller Daisy bør alltid sitte i ørene til klassikeren enten på jobb eller fest.

Leggings Once 1099,- / Karen by Simonsen

Bohemen

Den bohemske stilen går aldri av moten, og selv om noen dras mer til denne stilen sommerstid er det ingen grunn til å skifte stil selv om vinteren kommer. Bohemhjerte ditt kommer nemlig til å elske merket Lolly´s Laundry som gir deg bohemfølelsen på en kledd og sofistikert måte. Hos Lolly´s Laundry er nemlig kvaliteter og materialer i høysetet, og du kan glede deg til å kjenne de delikate stoffene på kroppen. Liker du en litt røff tvist på de bohemske plaggene, bør du også sjekke ut Nümph som med sine lekne boho-tendenser gir bohemstilen et mer moderne preg. Om du ønsker deg noen nye kjoler til det bohemske klesskapet ditt er både Cassabanana fra Nümph, og kjolen Jade fra Lolly´s Laundry perfekt for høstens lag–på-lag styling.

Kjole Cassabanana 749,- / Nümph

Hverdagshelter

Om du er den aktive typen med en hektisk timeplan er ofte behagelige og praktiske plagg høyest på ønskelisten. Ingenting er som den perfekte jeanslooken hvor jeansen sitter og t-skjorten faller som den skal. Vi har derfor valgt å ha utallige merker og plagg i nettbutikken som gjør det mulig for deg å finne dine hverdagsfavoritter. Merkene gir deg ikke bare komfortable plagg, men også full uttelling når det kommer til stilkarakter. Mange sliter med å finne drømmejeansen, men uansett fasong bør du finne din hos Lee eller Floyd by Smith. Vi elsker for eksempel modellen Scarlett Cropped fra Lee som har den perfekte ankellengden og ikke klumper seg, eller den fantastiske passformen til Emma jeansen fra Floyd by Smith. På bena bør du unne deg et par komfortable og trendy sandaler fra Birkenstock, som er et must i hverdagsgarderoben. Modellen Arizona kan brukes inne eller ute alt ettersom hvilke sesong vi befinner oss i. Når du skal holde deg varm over ullgenseren enten det er på skogstur eller på lekeplassen anbefaler vi deg å ta en titt på J.O.T.T. sine lekre og tidløse boblejakker. Modellen Cha i sort er superallsidig og derfor perfekt til jeans, sorte bukser eller treningstightsen.

Bukse Scarlett Cropped 999,- / Lee

Trendjegeren

Om du er typen som liker å skille deg ut i mengden og stadig vil oppdatere garderoben med det siste fra gatemotebildet, eller de seneste catwalktrendene, finnes det merker på Floyd.no du vil elske.  Har du for eksempel klikket deg inn på Ivy Copenhagen?                   – Jeansmerket for deg som ønsker jeans med det lille ekstra eller rå detaljer. Sjekk for eksempel ut den supertrendy buksen Alexa Ankle Dijon med påsydd skrift over buksens hullete knær. Jeans med små sitater tar av både på gaten og Instagram akkurat nå, så sikre deg et par så snart som mulig. Et annet merke enhver trendjeger må klikke seg inn på er Soaked in Luxury. Merket har rå statementplagg for den stilbevisste kvinnen. Og akkurat nå er favoritten nok et sitatplagg; nemlig den kule og trendy Addicted to Fun genseren. Bruk genseren til et denimskjørt kombinert med de super kule Serena sneakersene fra Philip Hog, og vi lover at instalooken er sikret.

Sneakers Serena 999,- / Philip Hog

Kvalitet & luksus

Ser du på garderobeskapet ditt som en investering i kvaliteter og teksturer som skal vare, shopper du sikkert ikke for ofte, men heller veldig bevisst. Om du er opptatt av delikate eller rike teksturer og nydelige snitt må du sjekke ut Gai+Lisva. Kjolen Estelle som ligger i nettbutikken nå er en velourdrøm, og kommer også i en av høstens fineste farger. Sjekk den ut om du vil investere i litt høstluksus. Ønsker du en basegarderobe preget av luksus og kvaliteter er Whyred merket du bør klikke deg inn på. Her får du delikate silkebluser som Karolina, samt ullgensere eller t-skjorter med kvalitetsstempel. Har du allerede slengt deg på sneakersbølgen, men kvalitets-snobben i deg søker litt mer luksus kan du sjekke ut Kastel som ikke bare lager funksjonelle sko, men også sko av høy kvalitet.

Kjole Estelle 2199,- / Gai + Lisva