Jeg tror jeg snakker for alle Floyd-jenter når jeg sier at når man først har prøvd en stretchbukse, er det ingen vei tilbake! Superstretchbuksene fra Floyd by Smith inneholder hele 7% elastikk som gjør at du får god bevegelighet, pluss at buksen kjennes silkemyk ut på kroppen. Her er våre mest populære superstretchbukser:

Fire knapper

angelina-180a-dark-grey-7-edit
Bukse Angelina fra Floyd by Smith er den eneste buksemodellen vi har med fire knapper, og er vår desidert bestselgende bukse! Buksen har ekstra høyt liv og smale ben, så denne passer perfekt til deg som ønsker en illusjon av lenger ben. Superstretchkvaliteten 180A og det høye livet gjør at buksen omfavner kurvene dine og fremhever en naturlig timeglassfigur. De små baklommene gir   også en illusjon av større rumpe, så om du ønsker en bukse som fremhever dine beste trekk er dette buksen for deg!

Baggy bukse

emma-180a-oker-5-edit
Bukse Emma
har baggy fit øverst og smale ben. Buksen har én knapp, stikklommer foran og pyntelommer bak som bærer preg av dressbukse-lommer. Buksen har et lavt liv og skal henge litt på hoftene for å gi optimal baggy passform. Felles for bukser i superstretchkvaliteten 180A, er at man kan vurdere å gå ned en størrelse, men om man ønsker at buksen skal være så baggy som mulig, kan du velge samme størrelse som du bruker i bukser uten stretch.

Siden buksen er smalere nederst i bena, vil du alltid kunne pynte opp din Emmabukse. Om du styler den med en fin bluse og høye hæler, er du klar for en finere middag, men om du ønsker å understreke det baggy uttrykket, kan du bruke den sammen med sneakers og din favoritt-tskjorte.

Tre knapper

928a-180a-dark-grey-18-edit
Floyd har også to buksemodeller med tre knapper, Jenny og Jessy.

Bukse Jenny er en klassisk buksemodell med høyt liv og smale ben, som passer de fleste kroppsfasonger. Baklommene på Jenny er lave og sitter noe lenger fra hverandre, noe som bidrar til å gi inntrykk av mer kvinnelige former rundt hoftene og større rumpe.

Bukse Jessy har mange av de samme kvalitetene som Jenny, men med mer detaljer. Buksen har glidelås-detaljer på frontlommene, som gjør at den fremstår som røffere og kan lett styles opp for en mer rocka look, med for eksempel skinnjakke og kule boots. Baklommene er store og lavt plassert slik at du får en illusjon av skikkelig sprettrumpe!

3 gylne regler for valg og bruk av superstretchbukse:

  1. Velg riktig størrelse! Om buksen er for liten vil strikken slites, og fibrene dras fra hverandre. Da vil buksa raskt miste formen og gi motsatt effekt. Ved valg av for stor størrelse, kan det se ut som du er større enn det du faktisk er. Grunnen til dette er at superstretchbukser ofte er tynne i stoffet og buksen vil da ikke omfavne formene dine optimalt.
  2. Velg en bukse som har riktig plassering på baklommene i forhold til din kropp.
  3. Behandle den varsomt. En stretchbukse bør vaskes på vrangen, i kaldt vann, med minst mulig såpe, uten skyllemiddel, og tørkes i romtemperatur. Da får du glede av favorittbuksen din i lang tid!