Hver sesong er det noen plagg alle vil ha – noen plagg som oppfyller krav når det gjelder både design og hvor behagelig plagget føles på. Et av disse plaggene er vår nyeste strikkegenser Elsa fra Floyd by Smith.

The perfect knit

Personlig syntes jeg denne genseren er så lekker at jeg måtte kjøpe to! Jeg har både gått for to forkjellige farger og to forskjellige størrelser. Hvorfor det, tenker sikkert du – jo fordi: Den svarte har jeg kjøpt i to størrelser større enn det jeg vanligvis bruker, slik at jeg kan style med et belte i livet for å gjøre genseren mer «pyntet» å markere midjen. Den grønne derimot har jeg kjøpt i min normale størrelse, da jeg syntes dette er en superfresh farge til hverdagsantrekket med sneakers og jeans.

For ikke å glemme er genseren superfin til både skjørt og kjoler, så her er det bare fantastien som setter grenser!

Kjøp alle fargene av Elsa her >