Vi er stolte og glade over å ha innledet et samarbeid med det Svenske smykkemerket Syster P, som du finner hos Floyd.no fra i dag. Mange kjenner nok til signatursmykkene med bokstaver – disse og en mengde andre smykker, øredobber og armbånd finner du nå i butikk!

armbånd med bokstav

Armbånd med bokstav, Beloved 499,-  Foto: Astrid Helen

Designerne henter inspirasjon til kolleksjonene fra mange reiser omkring i verden. En bakgate i New Dehli. En aveny i New York. En gangbro i Kambodja… Eventyret begynte i 2006 under et besøk i Shanghai og det enorme markedet for perler og halvedelstener. Vel hjemme i Stockholm ble de første smykkene skapt, og etter en kort periode hos første forhandler var de utsolgt og mange lurte på når det ville komme inn flere. Og derfra har det vært en fantastisk reise både for Syster P og alle kunder som kan glede seg over vakkert design.

Hos Floyd.no finner du en mengde smykker fra kolleksjonen, som du kan kjøpe enkeltvis eller som sett. Alle smykkene er gullbelagt.

Blogg-syster-p-produkter

1. Aqua armbånd 199,- 2. Birdy øredobber, 399,- 2. Birdy armbånd 399,-

bokstavkjede polliani

Foto: Polliani

I dag skaper Syster P smykker og accessories som selges i flere land. «Reiser og glede guider og inspirerer oss fortsatt og vi vil du skal kjenne samme følelse når du bærer et smykke fra Syster P», sier duoen. Vi slutter oss til og gleder oss til å være med på reisen :)