Floyd.no har tatt inn smykkene fra Farmhousedesign, laget av den norske designeren Lise Camilla Øhrling. Lise har en lang karriere innenfor design og kunst, og startet med smykkedesign i juni 2012. Flere kjendiser har allerede trykket hennes design til sitt bryst, og du har sikkert sett hennes klær og smykker på personligheter innenfor tv- og underholdningsbransjen.

«Norsk natur er min største inspirasjonskilde – krydret med så vel kolonistil som orientalske innslag», sier Lise.

Farmhouse showroom
Farmhousedesign showroom

Vi har over lengre tid sett på smykkene fra Farmhousedesign, og på motemessen denne høsten tok vi kontakt for første gang. Farmhousedesign holder til i en gammel låve på ærverdige Skøyen Hovedgård i Oslo, og det var her vi ble presentert for vinterens kolleksjon.

 

Bo chic med orientalske innslag

Vi forelsket oss helt i det bohemske uttrykket på flere av smykkene, og spesielt i øredobben Loop, som er en variant av vanlige ringer. Helt glatt overflate gir et rent uttrykk, mens formen har etnisk inspirasjon. Superfine til det meste, enten om du velger de som tilbehør til en blomstret kjole som Celina, eller lar de få oppmerksomheten til en enkel kjole som Katja. Øredobbene Peacock har referanser til påfuglen som er et sterkt symbol i flere kulturer. Gullfargen minner oss om solen, og stenene av zirkon glitrer vakkert og minner oss om påfuglens verdighet og skjønnhet.

 

Peacock og Loop
Øredobber Loop og øredobber Peacock

Naturlig og stilrent

signatursmykke kolibri
Kjede Kolibri

Vi har selvfølgelig tatt inn signatursmykket Kolibri fra Farmhousedesign, som stadig flere har lagt merke til. Et enkelt langt dobbelt kjede med anheng som kommer i både blank og matt gull.

 

Kjede Karma og Friendship er begge nydelige smykker som symboliserer vennskap og positivitet. Enkle kjeder og anheng som du kommer til å bli veldig glad i. Karma kommer også som armbånd, som er fint å bruke alene eller sammen med smykket som et sett. På bildet ser du smykke Friendship i kombinasjon med armbånd Birdie fra Syster P, det er lov å bruke masse smykker til en enkel bluse som Erica.

 

Fargerike juveler og edelstener

soaked-top-brooke-star-plum-1-edit
Kjede Abelone stylet med bluse Star

Farmhousedesign har smykker med fargede stener som setter deg i royal stemning. Helt fantastisk glans og nydelige farger gjør at du setter spiss på hvilket som helst antrekk. Mange sparer smykker med fargede edelstener til de store festene, men vi mener man helt fint kan bruke disse skattene til hverdags. En enkel bluse og kjede Abelone, med én skinnende blå swarowski sten, i kombinasjon med jeans blir aldri feil.  Vi har også tatt inn matchende øredobber dersom du vil bruke det som sett til en vakker selskapskjole til den spesielle middagen med kjæresten.

 

green dream
Øredobber Bottle Green

Helt til sist vil vi vise frem de aller vakreste øredobbene vi noensinne har sett! Tenk deg at du åpner et smykkeskrin i fløyel, hvor det på en luftig pute av sateng ligger et par øredobber i grønn skinnende edelsten. Øredobbene er dråpeformet med gullkant, og har et lite blad i gull festet øverst. Et helt nydelig smykke med vakker personlighet. Vi elsker de!

 

Fakta: Smykkene er håndlaget. Materialene er 14-18 K gullbelagt messing, 925 sølv, og stenene er Swarowskikrystaller, glass og stener som Ametyst, Zircon og Månesten.