Allerede i desember rigget vi i stand til første fotoshoot for våren, og det fine resultatet er nå å finne på nettsiden. Jeg snek meg rundt mens bildene ble knipset for å gi dere et lite innblikk i jobben som ligger bak produktbildene våre.

Før en fotoshoot er det mange hoder som er med for å gjøre alt klart. Modell skal bookes, fotovegger skal velges og alle klær skal steames og settes sammen til inspirerende antrekk. Vårens første shoot bestod av fargerike plagg med store blomsterprint og delikate blonder. Materialene er lette og ledige og gir oss definitivt følelsen av at lysere tider nærmer seg. I tillegg til nye modeller inneholdt denne shooten også mange av våre kjente og kjære modeller i nye farger og print, som bukse Kine, bluse Erica og kjole Celina.

I perfekt harmoni med de friske fargene var vi så heldige å ha livlige Maiken Wahlstrøm Nilssen som modell. Hennes personlighet og energi er perfekt for å starte våren med et smell!

har

Vår dyktige stylist Melissa Vejle har nøye planlagt hvilken look som skal brukes til de ulike antrekkene – når det kommer til hår og sminke er det ingen tilfeldigheter!
amberlyn

Den perfekte kombinasjonen av dyp konsentrasjon og lekne bevegelser gir det beste resultat!

celina

Forførende look i en drøm av en kjole! Kjolen Celina har raskt blitt en av våre bestselgere, og dette fantastiske blomsterprintet har vi gledet oss til å få inn!

foto2

En sniktitt på de nydelige bildene av kjole Seraphina – den perfekte kjolen til årets vinterbryllup!

Nevnte jeg at Maiken har mye energi på shoot? ;)

Resultatet av vår første fotoshoot for ss17 finner du her!