Hurra! Vi er så glade for å utvide utvalget i butikk med det danske merket Fransa. Fransa ble etablert i 1968, og er et velkjent motemerke som retter seg mot kvinner som ønsker å kle seg feminint og velkledd, i plagg av god kvalitet og design. Merket skiller seg ut ved at hvert plagg har fantastisk passform, detaljer som setter en spiss og en uanstrengt lek med farger og mønster.

rycape-1-poncho-3

Fransa poncho Hailey 499,-

I kolleksjonen for våren finner du lekre jakker, kjoler og bukser som får deg til å føle deg velkledd og fin på jobb, og mer avslappede plagg til hverdagsgarderoben.

Vi er så glade for å tilby et bredere sortiment i butikk med både Floyd, Soaked in Luxury og Fransa. Merkene tilbyr mote med ulikt uttrykk, slik at du kan finne noe for deg uansett hvilken trend du liker, hva slags passform du trives best i – og alt sammen med en kvalitet og pris som oppfyller kravene til en moderne motebevisst kvinne.

redress-1-dress-3

Fransa kjole Pernille 599,-

Kvinner som handler hos Floyd er interessert i trender og liker å være velkledd. Hun er ikke redd for å prøve plagg i nye fasonger, tør å prøve en ny farge, og utfordrer seg selv for å skape nye uttrykk. Vår innstilling er at det er gøy å leke med ulik styling for å se hvordan nye plagg lar seg kombinere med hverandre. Som vi sier hos Floyd: det er bare mote, la oss leke og ha det gøy og ikke låse oss fast i én stil :-)