Vi gjør deg klar til hyttetur på 1-2-3!

Det vakre snølandskapet som preger denne sesongen roper etter flere garderober enn hverdags-, fest- og jobbgarderoben. Snøen lokker oss til fjells enten for å stå på ski, kose oss på hytten, eller ta en skikkelig afterski. Skal man henge på sin egen hytte og traske i øde langrennsspor funker selvfølgelig anorakken som har gått i arv, eller ullgenseren som har ligget i hytteskapet siden tidlig på 90-tallet. Hyttetur-garderobe-angsten begynner først å bre seg når man får en e-post i innboksen med overskrift hyttetur. Enten det er venninnegjengen som kaller inn til jentehelg i fjellheimen, med dager i bakken etterfulgt av en fuktig afterski, eller det er jobben som inviterer til kickoff på firmahytten, må garderoben oppdateres. Ikke fortvil, hos Floyd.no har vi nemlig nøkkelplagg som gjør at komplimentene vil hagle både i bakken, på hytten og på afterskien. Floyd gjør deg fresh til fjells på 1-2-3, så lenge mammas gamle fjellanorakk forblir i hytteskapet.

 

SKIJAKKEN

Når fjellet kaller trenger du først og fremst ett rått ytterplagg som fungerer til og fra, i bakken og på afterski. Skigarderoben kan fort bli tradisjonell og litt kjedelig, så invester gjerne i et ytterplagg med det lille ekstra. Passformen til J.O.T.T. jakkene gjør de til en sporty vinner blant de utallige dunjakkene på markedet. For det lille ekstra er jakkemodellen Alice med den skinnende overflaten i sort, en klassisk jakke som samtidig har den ønskede wow-effekten på grunn av jakkens teksturdetalj.

Jakke Oslo 3199,- / J.O.T.T. Jakke Alice 2499,- / J.O.T.T.

Er du lei av det klassiske og klar for å skinne, bør du gå for en statement-jakke som Oslo-modellen til J.O.T.T. Jakkens gylne side gjør deg garantert til bakkens og afterskiens råeste. Det fine med jakken er at den kan brukes på begge sider, så om du til tider ønsker et mer nøytralt uttrykk er jakkens hvite side perfekt. Begge sider av jakken styles enkelt til den klassiske og sorte skibuksen, topplue og Moon Boot´s.

 

AFTERSKI

Enten man har vært i bakken eller ikke, er afterski fjellheimens catwalk. Her er dress code; roser i kinnene, selvfølgelig sporty, og et sted man gjerne kan ha en kul edge. Siden skibuksen allerede er på, må man spille på overdelen. Her er det lov å være litt trendy, og styre unna ullundertøy. En collegegenser er for eksempel kulere enn ullundertrøyen, og sporty nok for afterskien. Vi digger de populære collegegenserene med skrift eller logo. Hos Floyd.no har vi elsk på to grå varianter både med eller uten hette.

Hettegenser Lemon 999,- / Acqua Limone Genser Erna 499,- / Soaked in Luxury

Den moteriktige Erna genseren fra Soaked in Luxury med den herlige teksten Stardust blir garantert en hit til sorte skibukser og topplue. Om man vil være hakket mer sporty anbefaler vi å style skibuksen til den tøffe Lemon hettegenseren fra Acqua Limone Sports. Genserens passformen er rå og vi digger at hettedetaljen er litt høyere og gir uttrykk av en hals. Den rød eller grå varianten av genseren er hot til sorte skibukser. Det beste av alt er at genseren også funker som en finere kosegenser på hytten, enten du er på tur med kollegaer eller venninner.

 

PÅ TOPPEN

En enkel detalj som kan piffe opp vintergarderoben er en ny lue. Luen er bokstavelig talt prikken over i´en på ethvert antrekk i kuldegrader. Etter en dag i bakken er lue essensielt for å redde hjelmhåret. Her hos Floyd digger vi Cecily og Teo luene fra Whyred.

Lue Cecily 499,- / Whyred Lue Teo 499,- / Whyred

Ikke bare er luene som er 100% ull både varme og behagelige, de har også et passe tøft uttrykk og er derfor perfekt når man skal være litt sporty. Er du allerede i den grå collegegenseren og sorte skibukser kan det være fint å gi looken litt farge, og et mer sporty uttrykk. Den røde varianten av Cecily luen er fargeklatten du trenger, og et sporty blikkfang i vintermørket. Skal du style luen til gulljakken bør du derimot styre unna knallfarger, og gå for et mer nøytralt fargevalg som for eksempel den sorte varianten av Cecily. Dette for å balansere ut en allerede oppsiktsvekkende tekstur og farge.

 

Bukse Emma 180a 599,- / Floyd by Smith

KOSEBUKSEN

Selv om vi anbefaler å unngå joggebuksen når du skal på hyttetur med jobben, betyr ikke dette at du ikke kan være komfortabel. Det finnes nemlig et behagelig og sporty buksevalg hos Floyd.no, som er midt i blinken når du trenger en kledd men behagelig bukse for den nedpå hyttestilen. Emma 180A buksen fra Floyd by Smith er en bestselger hos Floyd.no, og de fleste faller pladask for plagget på grunn av buksens behagelige og flatterende passform. Emma buksen i den allsidige og mørkeblå fargen kan enkelt styles til alt fra collegegenseren, skjorten eller t-skjorten.

DEN RUTETE SKJORTEN

Skal du på hyttetur kommer du heller ikke unna den klassiske flannellskjorten. Klassikeren funker like fint til skibukser eller nikkers på afterski, som i hytteveggen rundt påsketider, eller når du smyger deg opp i sofaen foran peisen. Vår favoritt er skjorten Check fra Wrangler. Ruller du opp ermene, åpner to knapper og styler den med et kjede i halsen, er skjorten også en vinner rundt middagsbordet.

Skjorte Check 699,- / Wrangler

PÅ BENA

Ikke dra til fjells i joggesko, og unngå for all del å dra med støvletter med litt hæl.

Støvletter Frigga 1599,- / Shoe Biz

Unngå både frosne tær og fjolls til fjells scenarioet ved å kjøpe deg et par høyere støvletter med god såle og varmt fôr. Frigga støvlettene fra Shoe Biz tikker alle boksene og passer til alt fra jeans til skibukser – men det viktigste av alt de holder deg også varm på bena.

Håper du føler deg mer klar for fjellet nå, og har svart JA på hyttetur invitasjonen!