Fransa kom inn som nytt merke hos Floyd.no tidligere i år, og er tatt godt i mot av våre kunder. Merket retter seg mot kvalitets- og stilbevisste kvinner med en kolleksjon full av plagg du kan bruke og kombinere til de fleste anledninger.

Årets vår- og sommerkolleksjon er nå tilgjengelig i butikk, og du finner et godt utvalg av både kjoler, topper og bukser.

Fransa kjole CeceBLOMSTERMØNSTER

Blomstermønster er en favoritt hos mange, og denne våren ser vi blomster overalt! Dersom du ikke ønsker å bruke et helt plagg med mønster kan du velge enkeltplagg og kombinere med ensfargede plagg – gjerne i en av tonene fra mønsteret!

Dersom du liker mønsteret til Fransakjolen Cece, men ikke ønsker maxikjole i mønsteret – finner du også en kortere variant, Cici, som er en feminin kjole med draperinger i siden.

Vi simpelthen elsker bluse Leonora, en florlett og ledig bluse med blomstermønster uten for mange farger. Superfin til blå jeans eller skjørt!

Fransa bluse LeonoraPAISLEYMØNSTER

Ingenting får frem sommerfølelsen slik som paisleymønsteret – som gir fantastisk fine detaljer til en ellers enkel kjole. Fransa kjole Ariana er en florlett kjole som også kan brukes som tunika over en smal jeans eller slengbukse.

Fransa kjole Ariana

Mange kan sikkert se for seg Ariana som strandkjole også, rålekker sammen med en sommerhatt mens man sitter på en strandcafe og har blikket festet på blått hav. Paisleymønsteret er så klassisk og tidløst at du ikke kan gå feil. Bruk mønsteret i en sommerlig sammenheng, spesielt nå som 70-tallstrenden herjer for fullt.

 

Fransa topp LiseBLONDER

Vi går aldri lei av florlette og romantiske blonder, og også i år har de kommet til å bli en av vårens aller største trender. Denne våren er det ikke bare søte og delikate blonder som gjelder, men også grafiske blondemønster. Fransa topp Lise er en feminin blondetopp som er superfin i kombinasjon med jeans eller dongeriskjørt.

Du kan kombinere blonder på mange måter, og det er ofte kontrasten i kombinasjonen som gjør antrekket spennende. Dersom du kombinerer blonder med pasteller får du et søtt og rolig uttrykk, men du kan også kombinere et blondeplagg med røffe, slitte jeans, eller cargobukse i børstet bomull. På bildene ser du blondebluse Delice fra Floyd by Smith i kombinasjon med Fransa bukse Athena, og Fransa bluse Chloe sammen med Fransa bukse Leah.

fransa-atcap-medium-blue-7racrepe-1-blouse-1

Prøv deg frem med ulike sko. Sneakers gjør et antrekk sporty og avslappet, mens du finner festformen i pumps!

STYLINGTIPS

Kombiner en hvit blondekjole eller en blomstrete kjole med en røff skinnjakke, gjerne med bikersnitt. På den måten blir den søte looken blonder og blomster ofte skaper, tonet ned.