Kveldene blir fortere mørke, det er kaldere ute og vi bruker mer tid inne. Hvorfor ikke bruke tiden til julegaveshopping – enkelt fra sofakroken, uten stress? Du slipper å finne parkering, stå i lange køer eller ha barnevakt. Hva med myke, skinnende eller eksklusive julegaver til  mor, søster og din beste venninne – handlet rett fra sofaen?

Myke gaver

Myke Gaver - Floyd.no

Som liten var det alltid en skuffelse å få myke julegaver. Etter hvert som man blir eldre er de myke pakkene ofte de man setter mest pris på. Det som er så fantastisk med myke julegaver er at de blir verdsatt uansett alder og klessmak! Et deilig ullskjerf, en varm poncho, en myk strikkegenser eller en strikket jakke – mulighetene er uendelige. Gå for julegaven som aldri slår feil; myke gaver!

Skinnende gaver

Skinnende-gaver

Det behøver ikke være vanskelig å kjøpe klær i gaver til andre – tvert imot. Dette er muligheten til å gi bort noe spesielt som mottakeren kanskje ikke er klar over at hun trenger? Alle jenter setter pris på litt glitter og glamour, så hvorfor ikke gå for paljetter til din vågale søster eller venninne? I paljettkjole eller et paljettskjørt vil hun være kveldens stjerne – og du blir garantert husket for en slik skinnende julegave!

 

Eksklusive gaver

Vi har vel alle en venninne eller et familiemedlem av det kresne slaget? Gavene skal helst være i eksklusive kvaliteter, og kanskje se litt dyrt ut også? Det kan være vrient å treffe på en annens stil og smak. Hva med tidløse klassikere som «den lille sorte» eller en bukse i skinnimitasjon? Ikke fortvil, de eksklusive gavene vil garantert bli satt pris på!

Eksklusive-gaver

Husk å bestille julegavene innen 17.desember for å være sikker på å ha dem før jul! Se alle tidsfrister her. Bestillinger gjort fra og med 1.desember har også en utvidet angrefrist til 15.januar. Det betyr at du kan bytte, returnere og angre kjøp frem til 15. januar.

Lykke til med juleshoppingen!