«Fin til jeans» er tre ord jeg bruker veldig ofte, fordi; nesten alt kan kombineres med en god jeans. Forrige uke var jeg innom Floyds butikk på Grünerløkka i Oslo. Med fantastisk service fra butikken fant jeg mine tre favoritter.

Superstretch i høstens fineste farge

angelina-oker-blogg

Er ikke oker verdens fineste høstfarge?! Bukse Angelina 180a i fargen oker spriter opp et ellers nøytralt antrekk og er helt nydelig til en god strikkegenser eller fuskepels. I tillegg til at jeg elsker denne deilige fargen er buksen også utrolig god på. Stoffet har en supergod stretch og er derfor en sikker vinner når det kommer til komfort.

Få sprettrumpe i bukse Kine

kine-416-blogg

Bukse Kine 416 gir meg et skikkelig rumpeløft, og det er en av grunnene til at dette ble en av mine favoritter. Vasken er nøytral og utrolig enkel å style, til både hverdag og fest. Her har jeg valgt å sette sammen et hverdagsantrekk med gode varme ullplagg som hører høsten til. Buksen har store fine baklommer, god stretch og er utrolig behagelig i livet. En sikker favoritt hos meg!

Boyfriend jeans – røff og avslappet

velur-blogg

Ettersom jeg beskriver min signaturlook som røff og sporty, men likevel elegant så kunne jeg ikke la denne «boyfriend» buksen utebli. Bukse Emma 308 bærer i seg selv et avslappet uttrykk, men ved å style denne buksen med feminint tilbehør vil det resultere i en perfekt kombinasjon. Denne buksen har også god stretch noe som er avgjørende for meg når jeg skal kjøpe meg en ny jeans.

3 tips til å finne den perfekte buksen

Det er ikke alltid lett å finne den perfekte buksen. Den skal være flatterende på kroppen, behagelig å ha på seg og den skal ha rett farge eller den perfekte vasken. Her er mine beste råd til deg når du skal gå til anskaffelse av en ny jeans:

  1. Fortell personalet i butikken hva som er viktig for deg og la de hjelpe deg. De kjenner godt til sine varer og vil gjøre jakten på den nye jeansen mer effektiv.
  2. Prøv, prøv, prøv! Du må prøve en jeans før du kjøper den. Vi er så heldig at vi alle er forskjellig og selv om en bukse er fin på venninnen din så betyr ikke det at det er den rette modellen for deg, så prøv før du kjøper.
  3. Husk at en jeans skal være anvendelig, så tenk komfort når du skal kjøpe en ny jeans. Finn riktig størrelse. Kjøper du en bukse med mye stretch kan du ofte gå ned en størrelse da den vier seg noe ut.
Klem fra Eirin <3