Jakker <3 Mitt favorittplagg!

En jakke kan gjøre så uendelig mye med et antrekk, og nå vil jeg vise dere tre bomberjakker i sateng som passer perfekt for sesongen vi nå går inn i. Jakkene kan pyntes opp og ned, de kan brukes både til hverdag og fest.

Jakke eller bluse?


sateng-bomber
Denne gangen har jeg valgt å bruke denne nydelige champagnefargede bomberjakken som en bluse til en dressbukse. Jeg har bevisst valgt å ikke lukke glidelåsen på jakken helt. Dette skaper en smakfull og feminin utringning. Jeg er klar for årets julebord!

Detaljerik

lace-bomber
Jeg elsker detaljene på denne jakken! Blonder er i vinden og kommer alltid tilbake i motebilde, så om du ønsker å modernisere en gammel favorittkjole, bluse eller skjorte så passer denne jakken perfekt! Jeg har selv valgt å bruke den utenpå en hvit skjortekjole og er klar for en dag på kontoret etterfulgt av en middag ute. Ps! Jakken for et stort bonuspoeng av meg for god stretch i blonden på ermene.

Tør å bruke farger!

blomster-bomber
Denne bomberjakken kan sprite opp et ellers nøytralt antrekk. Jeg har her valgt å hente opp det blå i jakken med en blå strikkegenser. Om det hadde vært varmere i været ville jeg nok heller gått for en tynn bluse eller kortermet genser. Med andre ord så kan denne jakken brukes sommer som høst og er like fin til hverdag som til fest.

Se Floyd’s store utvalg av bomberjakker her.

Klem fra Eirin <3