Kjendisene betaler i dyre dommer for et team av stylister som gjør de klare for den røde løperen, nærmest på daglig basis. Heldigvis koster det ikke like mye å se og lære! Vi gir deg tipsene til den fineste fest-looken!

Hollywood er stedet å finne inspirasjon til julefesten, og stjernenes stylister vet å kle dem opp. Hemmeligheten deres er å finne kjendisens beste attributter – og dette er dagens hjemmelekse.

Sterk framtoning

En av våre favoritter, Kate Winslet (41), har et triks oppi ermet som bidrar til hennes stadige stilsikre, elegante og nærmest majestetiske red-carpet fremtreden. Det er at hun ofte bruker ermløse kjoler!

MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLYBR/ Kate Winslet at the TIFF premiere of The Dressmaker in Toronto. P Pictured: Kate Winslet BRef: SPL1126325 140915 /BBR/ Picture by: Dara Kushner/INFphoto.comBR/ /PP
MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLYBR/ Kate Winslet at the TIFF premiere of The Dressmaker in Toronto. Pictured: Kate Winslet Ref: SPL1126325 140915 /BBR/ Picture by: Dara Kushner/INFphoto.comBR/ /PP

Winslet fremhever nesten alltid armene og skulderpartiet, med god grunn. 40-åringen vet å spille på sine attributter og Winslet har veltrente armer og skuldre, samt en fantastisk holdning.

Skuldrene til 40-åringen er bredere enn hoftene, og fremfor å forsøke å tone de ned, fremhever hun de – og dermed serverer hun et fantastisk tips til kvinner med trent overkropp og tonet skulderparti, nemlig at skulderpartiet er en fabelaktig attributt vi ikke må glemme!

bloggbilde-uke47-julekjoler-katewinslet

1. Kjole Evangelina 1999,- 2. Kjole Colleen 499,- 3. Kjole Evangelina 1999,- 4. Kjole Meredith 1799,-

Enten du legger ned mange timer på treningsstudio eller er velsignet fra naturens side, er skulderpartiet et område du trygt kan fremheve, uten at det blir for mye hud eller oppleves som uanstendig. Ofte vil kvinner med muskuløse ermer eller brede skuldre forsøke å maskere det, men som regel vil det være enda finere å fremheve det! Winslet selv er ofte å se i åletrange kreasjoner, med bare armer og skuldre, eller fremhevede skuldre ved at hun for eksempel bruker puffermer.

Stylingtips!
Velger du en kjole med utsmykninger i halsen, kan du fokusere på armbånd og eventuelt enkel ørepynt! En kjole som sitter tett i halsen gjør seg dessuten aller best til oppsatt hår.

 Fager – uten å være brystfager

Kate Hudson (37) er en annen skuespillerinne som utmerker seg på den røde løperen. Senest i begynnelsen av november, på Hollywood Film Awards, imponerte hun i en praktfull kjole med dyp utringning og høy splitt. Et snitt hun bruker igjen og igjen!

Beverly Hills, CA - Kate Hudson at the 20th Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel . AKM-GSI November 06, 2016 To License These Photos, Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 mbudaakmgsi.com salesakmgsi.com or Mark Satter (317) 691-9592 msatterakmgsi.com salesakmgsi.com www.akmgsi.com
Beverly Hills, CA – Kate Hudson at the 20th Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel . AKM-GSI November 06, 2016 To License These Photos, Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 mbudaakmgsi.com salesakmgsi.com or Mark Satter (317) 691-9592 msatterakmgsi.com salesakmgsi.com www.akmgsi.com

Hudson er mindre barmfager og fremhever nettopp det, ved den dype utringningen. Resultatet er supersexy, men likevel sofistikert og elegant – en hårfin balansegang hun mestrer optimalt. Der mange kvinner med små pupper tyr til padding og spiler, velger Hudson å fremheve sine naturlige former. Og kommer unna med en sånn utringning nettopp fordi hun har små pupper.

Du trenger likevel ikke å velge en såpass utringet kjole for å få looken. En omslagskjole vil også gi en dyp utringing som er perfekt for julefesten!

1. Kjole Dea 799,- 2. Kjole Pauline 999,- 3. Kjole Dea 799,- 4. Kjole Evelyn 999,-
1. Kjole Dea 799,- 2. Kjole Pauline 999,- 3. Kjole Dea 799,- 4. Kjole Evelyn 999,-

Viser litt, men ikke for mye

Hudson har flere triks på lur. Ved å velge en fotsid kjole, skaper hun en illusjon av en lang silhuett, mens en høy splitt diskret viser frem beina. Har kjolen draperinger, eller vidde i skjørtet vil den samtidig skjule hofter og lår. Beina titter frem i splitten, og fungerer som en teaser, uten at man avslører for mye.

Stylingtips!
Hudfargede sko med høye hæler, skaper en illusjon av lengre bein! Gitt at du dropper den svarte strømpebuksa.