Høsten er endelig her, vinteren står snart for tur og det er på tide å pakke seg inn i myke og deilige strikkeplagg. Floyd-jentene er i full gang med å oppdatere høst –og vintergarderoben sin, og en grå strikkekjole er et must!

Den lille grå

gigi-hadid-off-duty
«Den lille sorte» er et klassisk begrep lansert av Coco Chanel i 1926, men i 2016 gjør vi som Gigi Hadid, og kler oss i «den lille grå»! En strikkekjole burde alle kvinner ha i høstgarderoben og kan redde enhver dårlig klesdag!

En grå strikkekjole som Deborah fra Fransa er enkel å pynte opp og ned, avhengig av hva du skal. Gjør som Gigi å bær kjolen som hovedelement i antrekket med enkelt tilbehør som svarte boots, en stilig clutch og skinnjakke for det ultimate hverdagsantrekket. Bytt ut skinnjakken med en svart fuskepels, og du er klar for fest!

Lang og lun strikk

92547acad4536b1cd374b995fdc5f30e
Vi ELSKER dette antrekket på Olivia Palermo! Det er enkelt, elegant, avslappet og perfekt for en kjølig høstdag. Kopier stilen med den lange ribbestrikkede kjolen Serena fra Floyd by Smith og style kjolen med et par varme boots og et belte Cornelia fra Soaked in Luxury med gulldetaljer for en lun og eksklusiv look.

På farten

454561548_10_2
For jenter som alltid er på farten, er plagg som kan brukes til flere stylinger gull verdt! Gjør som Kendall Jenner og bruk den grå strikkekjolen med et par kule sneakers og en stor shopper, så er du er rustet for en hektisk hverdag i behagelige klær, pluss at du har plass til å ha meg deg alt du trenger i løpet av en dag!

Se vårt utvalg av strikkekjoler her