Nå er sommeren her, og det betyr at det er høysesong for kjoler! Enten de er korte eller lange finnes det alltid en anledning å bruke favorittkjolen din. Vi har plukket ut tre stjerneskudd og ønsker å vise deg hvordan du kan style de!

Kjole til hverdag

Mange er heldige å ha ferie store deler av sommeren, og da er en lekker hverdagskjole gull å ha i garderoben. Dagene går ofte slag i slag med tid på stranden, kafèturer og kanskje ut på middag på kveldstid, og da er det fint å ha en kjole som funker til alle dagens gjøremål. Da er kjole Gabby fra Floyd perfekt –kjolen er trendy, behagelig og utrolig fin til gyllen sommerhud.

Siden man aldri vet hvilket vær man har i vente på en norsk sommerdag, er det lurt å alltid ha en jakke på lur. En skinnjakke slår aldri feil, og den brune skinnjakken Nerida fra Soaked in Luxury passer perfekt over de fine blåtonene i kjole Gabby. Style antrekket med et par hvite sneakers for å få en sporty og kul look, og bytt gjerne til høyhælte sandaler på kvelden om du ønsker å føle deg ekstra fin.Nyhetsbrev-uke-25-hverdag 2-pris Kjole til selskap

Sommer er synonymt med selskap, og spesielt bryllup. Dette er en perfekt anledning til å leve ut prinsessedrømmen for en dag, enten du er selve bruden eller gjest – her trenger du ikke spare på noe!

Kjole Madeleine fra Floyd er en drøm av en kjole med nydelige blomster, legg i livet og langt chiffonskjørt. Kjolen kommer i tre fine farger, lys fersken, marineblå og indigo. Avhengig av fargevalg kan kjolen brukes til så mangt. Velg kjolen i lys fersken og du kan stå utradisjonell brud, eller gå for indigo om du skal være brudepike eller forlover.

Style kjolen med øredobbene Raindrop fra Syster P og la halsen være fri for smykker for et klassisk uttrykk. Bruk gjerne gladiatorsandaler til om du skal i hageselskap, eller lekre pumps om du heller vil gå for en mer tradisjonell look.Nyhetsbrev-uke-25-selskap 2-pris

Kjole til jobb

Selv om man kanskje må tilbringe deler av sommeren på jobb, er det ingen grunn til å kle seg noe mindre sommerlig! Når det er varmt i været vil man gjerne ha på seg lette og komfortable plagg men allikevel være presentabel i jobbsammenheng, og hva er mer riktig enn en skjortekjole i striper? Kjole Esma fra Soaked in Luxury er en skjortekjole med rett snitt, snøring i livet og striper i fargene offwhite, beige, rødt og grønt.

I tillegg til at striper er en av sommerens viktigste tendenser, er kjolen veldig behagelig med sitt løse deilige snitt og kan styles til både en dag ved kontorstolen og en ettermiddag fylt med drinker og gode kolleger. Om du styler kjolen med en klassisk trenchcoat og et par fine pumps er du klar for både arbeidsdagen og alt dagen måtte bringe.Nyhetsbrev-uke-25-jobb 2-pris