Floyd har en rekke bukser som kommer i forskjellig design, farger og kvaliteter. Les om de ulike kvalitetene, og finn ut hvilken som passer deg best.

Superstretch – kvalitet 180A

kat-kvalitet-june-16-180a

Kvalitet: 70% bomull, 23% polyester, 7% spandex

Stretchbukser i kvaliteten 180A fra Floyd er utrolig behagelige, lett å bevege seg i, og har en myk overflate. Det som i størst grad kjennetegner kvaliteten er et lett bomullsstoff med mye stretch. Denne egenskapen gjør at buksene tilpasser seg dine former og omfavner kroppen på en annen måte enn en bukse uten elastikk. Stretchen i buksene kommer av at det er vevd inn spandex i bomullen. Spandex er et syntetisk fiber kjent for sin gode elastisitet – ordet er faktisk et anagram for det engelske ordet ‘expands’ som betyr ‘utvide/strekke’. I tillegg til å gi plagg elastisitet og hjelp til å holde fasongen hjelper det også til at plagg tørker raskere.

Se utvalget av bukser i 180A-kvalitet her >

Silkemyk finvevd overflate – kvalitet 211

kat-kvalitet-june-16-211

Kvalitet: 70% bomull, 28% polyester, 2% spandex

Dersom du er på utkikk etter en bukse som har en silkemyk overflate samtidig som den har god stretch, så er kvaliteten 211 noe for deg. Stoffet har like mye bomull som en bukse i 180A kvaliteten, men den har mer polyester og mindre spandex. Dette gjør at buksen har en glatt overflate, og god stretch. Når man blander bomull og polyester oppnår man en overflate som blir mer slitesterk, samt at det reduserer krymping og at plagget krøller seg. Kvaliteten er elastisk og buksen gir etter og føles komfortabel på – buksen beveger seg med deg.

Se alle bukser i 211-kvalitet her >

Klassisk mørk denim – kvalitet 416

kat-kvalitet-june-16-416

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex

Bukser i kvaliteten 416 er en klassisk mørk blå denim vevd med tynn tråd som gir en fin struktur og overflate. Den er lagd av bomull der det er vevd inn spandex for å gi stoffet elastisitet og god bevegelighet. Kvaliteten er farget mørk blå og har samme farge over hele stoffet, og du bør være påpasselig de første gangene du bruker og vasker buksen ettersom den vil avgi overskuddsfarge.  En mørkeblå jeans er en bukse du kan style i mange retninger ettersom den er et nøytralt utgangspunkt for et antrekk.

Finn din bukse i 416-kvalitet her >

Myk på innsiden, tøff på utsiden – kvalitet 1128

kat-kvalitet-june-16-1128

Kvalitet: 70% bomull, 28% polyester, 2% spandex

Kvaliteten 1128 er en denim med litt grovere vevd denimstoff, samtidig som den har myk og glatt overflate. Bukser med denne kvaliteten har 2% spandex som gir god stretch og evne til å holde passform. Sammensetningen i denne kvaliteten er tilsvarende 211, bortsett fra at den er vevd med tykkere tråd som gir et røffere uttrykk.

Se alle jeans i 1128-kvalitet her >

Omfavner deg – kvalitet 2530

kat-kvalitet-june-16-2530

Kvalitet: 64% bomull, 30% polyester, 3% kunstsilke, 3% spandex

Dersom du er på utkikk etter en bukse som omfavner deg, og gir kroppen et løft bør du prøve kvaliteten 2530. Stoffet har loddrett vev slik at stoffet naturlig vil omfavne og gi en forlengende effekt. Kvaliteten består av bomull, polyester, kunstsilke og spandex, hvor bomullen gjør buksen myk, polyester gjør den slitesterk, silke gjør den blank og spandex gir den bevegelighet. Buksene kommer i klassisk blå denim i lys vask, og er en bukse mange vil elske å bruke til både fritid, jobb og fest, et allsidig plagg.

Bli omfavnet av myk denim i 2530-kvalitet her >

Klassisk denim – kvalitet 1511

kat-kvalitet-june-16-1511

Kvalitet: 98% bomull, 2% spandex

Jeans i kvaliteten 1511 er slitesterke, lettstelte og elastiske bestående av en miks av bomull og spandex. Kvaliteter med stretch er veldig populært ettersom det gir en smal og behagelig passform. Buksene er vevd vertikalt, noe som gir god bevegelighet i stoffet. De kommer i klassisk denimblå og sort farge. En denimbukse er noe de fleste av oss har i klesskapet, og kvaliteten kan kombineres med de fleste plagg til enhver anledning. Med riktig pleie vil en jeans vare i mange år.

Finn favorittbuksen din i 1511-kvalitet her >