Jada. Det er viktig at skjønnheten kommer innenfra. Og selv om vi heier på kvinner med alle kroppsfasonger, er det ikke fritt for at enkelte av oss (les: jeg) jukser. Littegranne.

body_smoother_back_skin

Selveste kronjuvelen innen kjolejuks skal være «The All In One Body Smoother». Du skjønner at dette ikke er noe tøys allerede ved navnet. Denne hold in-kjolen kommer fra tv-radarparet Trinny & Susannah som er kjent for å gjøre britiske kvinner mer velkledde. Og det er ikke småtterier disse damene lover: «Trinny & Susannah er kjent fra TV hvor de har gitt tusenvis av mennesker et bedre liv! Skal du på fest, bryllup, eller bare ønsker å være ekstra fin en dag? Da er denne kjolen perfekt! Den er en smart investering som kommer til å gi deg mye glede.»

Dette lover de:

  • Flatere mage
  • Push up på baken
  • Slankere lår
  • Mindre «bh-valker»
  • Holder seg på plass – uten å gli opp
  • Sømløs
  • Regulerbare stropper

Kjolen finnes i følgende størrelser:

S: 36 – 38
M: 40 – 42
L: 44 – 46
XL: 48 – 50
PRIS: 749,- (Hos Floyd.no)

Her er min dom

Altså. Alle skjønner at man ikke blir virkelig tynn på sekundet av å dra på seg et plagg uansett hvilket, men hallo. Dette har utvilsomt noe for seg. Aller først skjønte jeg ærlig talt ikke hvordan jeg skulle få på meg galskapen, men etter noen vennlige råd fra en kjær venninne kom hylsteret på plass ved at jeg dro den på meg nedenfra – ikke over hodet. Det kjennes trangt som fy, men når du først har fått den på deg er den oppsiktsvekkende lite ubehagelig å ha på seg. Slett ikke en selvfølge! Dette er på INGEN MÅTE noe jeg ville orket å bruke hver dag, men til en spesiell anledning til en ekstra ettersittende kjole? Oh, yes. Verdt hver krone.

Se Floyd.no sitt utvalg av Trinny & Susannah shapewear her