En ny sesong er over oss, og med det venter nye antrekk og nye trender! Selv syns jeg det kan være utfordrende å kle seg i denne årstiden, da det kan være mildt, kaldt, sol og regn – kun på 24 timer.

For en livlig og interessant stil, er det fint å tilføre farger og mønstre. Her har Floyd by Smith noe å by på for enhver smak. Merkets bluser kommer i ulike fasonger, med mange herlige mønstre og farger.

Hvordan styler du blomstrete bluser i det kalde høstmørket? Jeg har satt sammen tre antrekk, med utgangspunkt i ulike bluser fra Floyd by Smith. Selv om de er ment som komfortable og varme hverdagsantrekk er de ikke begrenset til kontoret eller fridager med familie og venner. Med et par hæler eller et strøk leppestift er de like fine på byen, på restaurant eller i selskap.

 

Bluse Sofya

Bluse Sofya 599,- / Floyd by Smith

Blusen Sofya har en anelse hals, og volang over bryst og skuldre. Det gule blomstermønsteret mot det svarte passer fint til et antrekk i helsvart. Hold basen i antrekket svart de dagene du ønsker å holde det enkelt, og kjør på med flere farger de dagene du ønsker et mer frodig uttrykk.

Enkelt, men trendy

Jakke Mackenna 1599,- / Part Two Kåpe Marie 3299,- / Part Two Bukse Kine 268 599,- / Floyd by Smith Boots Ellis Street Chelsea 1499,- / Timberland Veske Lullo Rua 1499,- / Becksöndergaard Bluse Sofya 599,- / Floyd by Smith

Her styler jeg blusen med to forskjellige rutemønster. Det kan være en fordel å kle seg i lag på lag da høsten byr på skiftende vær og temperaturer. Slagene på kåpen og blazeren står fint mot hverandre, og den blomstrende blusen er en fin kontrast. Style med et par svarte jeans og chelsea-boots. Her lar du blusen og jakkene være fokus, mens resten av antrekket er nedtonet og klassisk. Gi det lille ekstra med en fargerik veske!

 

Bluse Tammy

Bluse Tammy 599,- / Floyd by Smith

Tammy har en flatterende passform. Blusen har en liten hals og delvis åpen rygg. Åpen rygg er så fint! Stort blomstermønster er supertrendy denne sesongen, plommefargen likeså.

Røft og feminint

Strikkejakke Edition 1599,- / Karen by Simonsen Pelsjakke Aida 1499,- / Floyd by Smith Skjørt Jillian 799,- / Soaked in Luxury Boots 6inch Premium 1999,- / Timberland Veske Paya Glittery 599,- / Becksöndergaard Bluse Tammy 599,- / Floyd by Smith

Jeg styler blusen med en lang cardigan og et rutete ullskjørt. Røffe boots er helt i tråd med motebildet, og en fin kontrast til det ellers feminine antrekket. Strømpebukser er selvfølgelig et must. Merket Oroblu har flere varianter med ulik tetthet, hvor 60 denier og oppover er helt topp vinterstid. En grønn veske med glitter gir et hint av glamour og hvis du fullfører stilen med en fuskepels, har du et perfekt høstantrekk!

 

Bluse Erica

Bluse Erica 499,- / Floyd by Smith

Denne blusen har oppbrettbare ermer, som festes med én knapp. Blusen har V-hals, som passer de fleste kroppsfasonger, og er spesielt kledelig for de brystfagre.

Lyse toner

Cardigan Maliva 1399,- / Part Two Kåpe Mistal 2299,- / Part Two Bukse New Adalyn 799,- / Nümph Sokker Dagmar Leo 109,- / Becksöndergaard Skjerf Rowdie 449,- / Soaked in Luxury Bluse Erica 499,- / Floyd by Smith

Vi har en tendens til å kle oss i mørke farger når høsten kommer, men med dette antrekket lysner du opp både deg selv og årstiden vi er i.

Den feminine cardiganen har voluminøse ermer og søte knapper. Jeg er fan av de litt snuppete cardiganene, og denne er helt riktig akkurat nå! For å balansere det feminine velger jeg løse bukser til antrekket. Synlige sokker er i vinden, så gå for et par med mønster og kombiner med hvite sneakers. Dette er en enkel måte å gjøre et antrekk mer personlig. En dunkåpe er komfortabel og varm, og akkurat denne har små detaljer som gjør den ekstra stilig.

 

Er du på jakt etter sesongens jakke-investering? Ta en titt på høstens store jakke-guide her >