Det er lite som er så romantisk som bryllup, lange kjoler i dype farger, høstmørket som kommer snikende ute og tente stearinlys inne. Ofte er dresskoden litt mer pyntet i høstbryllup enn i sommerbryllup, så her kan man pynte seg så mye man vil! Denne høsten har vi fått inn de lekreste kjolene i fine juvelfarger, og vi har lyst til å vise deg hvordan vi styler kjolen til høstens bryllup.

Trendy i mørk grønn

Vår bestselger kjole Francesca fra Floyd by Smith har kommet i en nydelig grønnfarge med karakteristiske stener i overdelen. Kjolen kommer med et tungt skjørt med draperinger, som gjør at den får et nydelig fall.

Style kjolen sammen med en lys fuskepels for å understreke de lyse perlene i overdelen og for å gi et trendy uttrykk. For å lysne antrekket i sin helhet, bruk gjerne beige sko for å ta opp fargen i jakken. Da kjolen har mye peler og strass, er overdelen et smykke i seg selv, så et enkelt armbånd eller et par øredobber i sølv fra Syster P holder lenge for å løfte antrekket et ekstra hakk. Om du i tillegg legger en sminke med sotede øyne og en lys, delikat lipgloss fra Sara Happ setter du prikken over i’en!

Blogg-kjole-francesca-darkgreen

1. Lipgloss fra Sara Happ 2. Armbånd fra Syster P 3. Fuskepels fra Floyd by Smith

Elegant i marineblått

Kjole Rosalie fra Floyd by Smith kom for første gang denne våren, og tok butikkene med storm og det gledes at kjolen nå har kommet i tre nye farger: marineblå, mørkegrå og petrolgrønn. Alle like fine til høstbryllup, men vi har lagt vår elsk på den klassiske fargen marineblå.

Kjolen har nydelige perlebroderier rundt brystpartiet og legg i skjørtet. Style kjolen med svarte pumps og svart fuskepels og du får den ultimate looken til et elegant høstbryllup. En fuskepels burde alle kvinner ha i klesskapet og er gull verdt til å sette siste finish på ethvert antrekk, spesielt til din fineste selskapskjole.

Blogg-kjole-rosalie-navy

1. Fuskepels fra Floyd by Smith 2. Øredobber fra Syster P 3. Pumps fra Floyd by Smith

Med oppsatt hår og enkle øredobber fra Syster P har du et fullsatt antrekk perfekt for bryllup!