Fasjonistaene har allerede sikret seg de nye favorittene – slik styler du sesongens nøkkelplagg!

Hverdagsjakka du kommer til å elske, buksa som fungerer til alt, og plagget som har utallige stylingmuligheter! Sikre deg sesongens hotteste nå!

Jakka alle ønsker seg nå!

jakke-collage
Se utvalget i nettbutikken >

Den klassiske, militærgrønne jakka, med vaffelsøm og pelsfôr, er hverdagsfavoritten vår denne motesesongen.

Den quiltede jakka er hovedelementet i den engelskinspirerte countryside-trenden vi digger akkurat nå – og den er en hit blant fasjonistaene allerede! Jakka er perfekt til en norsk høst, med lett foring – og når temperaturen kryper enda mer nedover gradestokken, er den superfin å style utenpå en tynn svart trenchcoat, eller over en lang ullcardigan!

Style jakka til en nedpå og enkel hverdagslook, med klassiske blå jeans, en høyhalset genser eller bluse og med kule sneakers. Crispy hvitt er utrolig kledelig til den varme jordtonen, og gjør antrekket mer sporty og kult!

 

 

Skinnbuksa: Gjør som Olivia Palermo

skinnbukse-collage
Se utvalget i nettbutikken >

Er du på utkikk etter antrekksinspirasjon er moteyndling, Olivia Palermo, kvinnen å google! Hun er rå på hverdagsstyling, både miks, match, og mismatch – på den riktige måten. Hun dokumenteres nesten daglig av gatemotefotografer i New York. Stilen hennes er elegant og klassisk, alltid med frisk vri og en  litt “nonchalant” holdning.

Palermo har lenge vært en ivrig bruker av skinnbukser – og skal vi tro trendanalytikerne til Vogue, Elle og Harpers Bazaar, så blir skinn et av høstens og vinterens hotteste materiale, både til bukser, trenchcoats, overaller og bomberjakker, med blank eller matt overflate!

Svarte bukser i skinnimitasjon eller skinn, eller bukser med coatet eller lakkert overflate, blir raskt et plagg som redder dagen – enten det er til kontoret, middagen etterpå, til festen eller på date.

Det gir deg akkurat den edgen du er ute etter – samtidig som svart alltid er kledelig og lett å style opp eller ned, avhengig av anledning. Vi elsker Palermos vri på et helsvart antrekk der hun leker med forskjellige teksturer. Blander du skinn, strikk og et plagg med blank overflate blir det et spill i antrekket, som gjør det interessant – like fint til nedpå og kule sneakers som til sexy pumps!

Ponchoen: På viddene?

poncho-collage
Se utvalget i nettbutikken >

Neida! Du kan nemlig kombinere høstens hotte, vide poncho, med sommerens vide palazzobukser – og se fantastisk ut!

Akkurat nå i overgangen fra sommer til høst er det lurt å investere i plagg som fungerer både til sommergarderoben, og til høstplaggene som snart skal få hedersplassen i skapet igjen.

Gi palazzobuksene du kjøpte i begynnelsen av sommeren litt lenger levetid, og kombiner den med en poncho i myk ull.

Den behagelige favoritten er like fin til jeans og skinnbukser, og blir fort hverdagshelten du har lett etter! Nøkkelplagget har nemlig utrolig mange stylingmuligheter.

Style ponchoen med et belte i midjen dersom du ønsker en tydeligere silhuett og mer kvinnelig fasong – beltet kan byttes ut med et sjal eller smalt tau til variasjon. Du kan også velge en half ´n half løsning, der du trer beltet bak ryggen på innsiden av ponchoen, og deretter utsiden av ponchoen rundt magen. Da vil den henge kledelig og løst i ryggen, mens silhuetten poengteres på framsiden.

Ponchoen er også ypperlig å bruke over skinnjakka, eller blazeren. Utrykket blir mer feminint, mykt og elegant.

– Du kan også bruke den som et stort skjerf, enten med klassisk knyting, eller delvis dandert nedover en av skuldrene.