På Floyd.no finner du et stort utvalg og topper og bluser fra Floyd by Smith som passer til enhver anledning. Vi har plukket ut våre favoritter blant høstens nyheter.

1 – Dahlia

fbs-2612-rust-2-editBluse Dahlia er en av høstnyhetene hos Floyd by Smith. Blusen er i løs chiffon med en tynn topp inni for komfort, samt strikk nederst for fin passform. For høsten har vi fått inn blusen i både rust og oker, i tillegg til klassisk hvit. Bruk enten fargen rust eller oker over et par mørkeblå jeans for en hverdagslig høstlook, eller den hvite over svarte jeans eller dressbukser for å skape et mer klassisk uttrykk. Blusen har også elastisk blondekant øverst, slik at du kan bruke den «off-shoulder» om du ønsker et mer bohemsk antrekk.

 

 

2- Nettefbs-23951-longsleeve-oker-9-edit

Bluse Nette har vært i sortimentet til Floyd by Smith en god stund, og er fortsatt en soleklar bestselger hos oss. Blusen er romantisk med blonder øverst, rund hals og strikk nederst i livet. Nette kommer både med lang erm og uten ermer, som gjør at den kan brukes både alene eller under en blazer eller cardigan om du ønsker. Bruk blusen over et par vide dressbukser og sko med kilehæl og du er klar for fest, eller over et par smale bukser og en strikkejakke for et kult hverdagsantrekk.

Klikk her for å se hele utvalget av Nette.

3 – Erica

4285-rust-11-editBluse Erica er vår absolutte hverdagsfavoritt! I år har denne blusen kommet i flere forskjellige mønster og farger, slik at du kan velge den blusen som matcher din stil perfekt. Med sin vide fasong og v-hals passer denne blusen til de aller fleste kroppsfasonger. Bruk den over jeans, stretchbukser eller nedi et skjørt med høyt liv for en flatterende silhuett. Med Erica har du alltid et hverdagsantrekk som ikke vil slå feil!

Klikk her for å se hele utvalget av Erica.