Ny sesong, nye sko. Nå er Floyds høstkolleksjon ute, og vi tar en titt på de beste modellene.

Høstens pensko

3319-SUEDE-BLACK-2Høstens pensko har meldt sin ankomst i Floyd-butikker over hele landet, og i år er det semskede kvaliteter som gjelder! Vi har fått inn to par splitter nye pumps for sesongen, som begge kan styles til våre hverdags –og selskapskjoler. Penskoen Kendall og søstermodellen Kylie med kilehæl har kommet i en nydelig semsket skinnimitasjon.

825B-SUEDE-BLACK-3Kylie er perfekt for de som ikke er så komfortable på høye hæler, da de er mer stødige på grunn av kilehælen. De er også helt ypperlig for å pynte opp hverdagsantrekket. Style kilehælen med et par skinnbukser og en deilig strikk, og du har et trendy antrekk med det lille ekstra!

SkoKendall  har lenge vært en favoritt hos Floyd-jentene, og det var absolutt gledesjubel når det ble avklart at disse skulle komme inn i en semsket skinnimitasjon. Style skoene for høstens festligheter sammen med en av våre selskapskjoler og en svart skinnclutch for ett enkelt og elegant uttrykk.

Trendy sneakers

DON-1431-NAVY-11Nå som høsten endelig er her er det på tide å fylle opp skogarderoben med årets modeller og farger, og i år har designteamet virkelig slått på stortromma! Det er kommet sneakers med plattformsåle, glitter, metall, kamuflasje og reptilmønster.

SY2421-SHINY-SILVER-23Favoritten Donna har kommet i både marineblått og mørk brun, som passer perfekt inn til sesongens fargepalett bestående av jordfarger som oker og rust. For å sprite opp et antrekk skikkelig kan du bruke våre nye sko Tyra i sølvfarget reptilmønster eller sko Naomi i sprakende glitter –dette er sko som garantert lysner opp en mørk høstdag!

 

Røffe boots

67024-SUEDE-OLIVE-2Ingen høst –og vintersesong uten røffe og varme boots! Sko Christy er en foret ankelboots som kommer i både klassisk svart, mørk brun og mørk grå. Disse er perfekt for å holde varmen på de kjølige dagene og fortsatt se trendy ut!

81586-PU-BROWN-2Om du ønsker mer detaljert fottøy denne høsten kan du gå for sko Miranda. Disse har et lekkert brogue-mønster og en robust yttersåle som gir godt grep.

Disse skoene er perfekt til å freshe opp et enkelt høstantrekk med en deilig kåpe og stort skjerf.