Høsten har virkelig gjort sitt inntog og vi kjenner at luften blir skarpere og kveldene mørkere. I takt med ny sesong, tilbringer vi mer tid hjemme – gjerne under et pledd, iført en lun strikkegenser, mens man nyter en kopp te og litt nettshopping. Jeg har funnet frem mine favoritter blant sesongens ull og håper du blir inspirert til å oppdatere høstgarderoben din med både trendy og komfortable plagg!

Fall in love

Strikkegensere

Fine strikikegensere er uten tvil sesongens viktigste plagg og samlingen vokser i takt med tilgjengelige nyheter. I år har vi et veldig stort utvalg ullgensere fra forkjellige merker, så det er lett å finne en favoritt. En ullgenser i basefarge er et plagg som kan styles i det uendelige og redder enhver kleskrise. Bruk en marineblå genser over et a-formet skjørt, jeans eller over favorittkjolen din. Om du ønsker et mer lekent uttrykk, gå for en variant i en av høstens fineste trendfarge!

Se alle strikkegensere her >

Genser Camilla 499,- / Floyd by Smith Genser New Charlie 699,- / Nümph Genser Boquila 749,- / Nümph Polo Optimal 1099,- / Karen by Simonsen

Tilbehør i ull

Det sies at når hodet og hender er varme, er hele kroppen varm <3 Invester i godt ulltilbehør denne sesongen i form av votter, luer og skjerf! I år kan vi tilby et utvidet utvalg av tilbehør perfekt for sesongen vi går inn i. Gå for et sett av matchende lue og votter fra Syster P eller miks og match blant dine favoritter. Vi har tilbehør i både klassiske farger og høstens trendfarger.

Se alle luer, skjerf og votter her >

Ullvotter Thess 499,- / Syster P Lue Kate 599,- / Syster P Skjerf Wiley 799,- / Whyred Lue Thess 599,- / Syster P

Ulljakker

Jeg blir alltid tiltrukket av sterke farger, så det er ingen overaskelse at jeg falt for den gule bouclèjakken fra Nümph. Jakken skal brukes sammen med lekre kjoler i høstens fineste farger, men også svarte smale jeans, boots og et stort ullskjerf i halsen. Ellers er strikkejakker et must i høstgarderoben og jeg veksler alltid mellom korte og lange modeller. På kontoret er det litt kaldt på vinterhalvåret, så en deilig jakke i ull er perfekt!

Se alle strikkejakker her >

Jakke Doubah 1199,- / Nümph Kåpe Omage 3299,- / Karen by Simonsen Strikkejakke Gabby 799,- / Lollys Laundry Strikkejakke Panther 1999,- / Karen by Simonsen

Ta riktig vare på ullplaggene dine, så har du dem lenge.

  • Vask plaggene for hånd, eventuelt på ullprogram i vaskemaskinen. Maks 30 grader.
  • Ikke gni, bare klem lett på stoffet når det ligger i vann.
  • Tørk ullplaggene liggende. Strekk dem forsiktig i ønsket fasong når de er halvtørre.
  • Ull kan nuppe noe. Dette kan enkelt fjernes med en nuppemaskin eller barberhøvel.