Butikken er oppdatert med nyheter. Sikre deg de seneste trendene! Allerede har høstsesongen begynt å prege motebildet og butikkene. Her er våre favoritttrender for høsten!

De internasjonale moteukene gikk av stabelen allerede i februar, og siden har motefolket gnidd seg i hendene for å få fatt på de seneste trendplaggene. Og endelig er de i butikk – høstens trender!

Noe for enhver

Høsten byr på et stort utvalg av deilige materialer, store kontraster og lek med strukturer. Myk fløyel, hardt og skulpturel skinn, skinnende silke, tovet ull og delikate blonder preget catwalken.

Den nyeste og hotteste printen er ruter, mens leken blomsterprint holder stand fra i fjor, perfekt for de som liker den bohemske vinterhage-stilen.

Høsten trender byr på alt fra undertøysinspirerte kjoler, oversizede boblejakker, maritime kåper, for ikke å nevne at 80-tallets skuldre får sin renessanse i år.

Vi har landet på tre favoritter blant sesongens nye trender.

Jordnært

Trenden som ligger vårt hjerte nært, er den landlige, engelske stilen. Med rolige farger som militærgrønt, rust og oker, og detaljer som klassisk vaffelsøm på jakkene, og skjørt og bukser i kordfløyel, er vi klare for spille en omgang polo med kronprinsen, og resten av eliten i England.

Også den britiske skolepikeuniformen har inspirert mange av verdens største motehus, som gir pinaforekjolen et nytt liv denne sesongen. Style trenden med tilbehør i brunt skinn for at looken skal bli komplett.

jordnaert
1) Jakke Gitte 2) Genser Cindy 3) Kjole Latisha 4) Skjørt Avery 5) Armbånd Birdy 6) Veske Gianna

Detaljrikt

Romantikken stod sentralt på catwalken for høsten og vinteren, der kniplinger, blonder, fløyel, intrikat blomstermønster, avanserte veveteknikker og påsydde dekorasjoner, var elementer som vil vekke renessansen til live igjen denne sesongen.

Små krager, sløyfer, voluminøse ermer og kjoler med lange lengder skaper silhuetten til renessansekvinnen.

Gjør trenden hverdags-vennlig ved å kun bruke ett element som refererer til renessansen i stylingen. Vi er særlig glade i vakre bluser, med lekre detaljer for å gi hverdagsstilen et hint av romantikk og periodedrama.

Style blusen med jeans eller dressbukser og få et fresht hverdagsantrekk.

detalj
1) Bluse Vera 2) Pelsjakke (kommer) 3) Bluse Georgia 4) Topp Coraline 5) Nude Slip One Lip Gloss 6) Bukse Willa

Midnattsblå

Den mørke midnattsblå fargen var en gjenganger da motehusene viste frem sine kolleksjoner på catwalken. Prada, Max Mara, Georgio Armani og Ralph Lauren, var blant motehusene som viste antrekk fra topp til tå i den dype blåtonen.

Særlig til pent gjør denne elegante fargen seg godt.

Skal du i et høstbryllup vil en fotsid kjole være perfekt! Trenger du et antrekk til en jobbmiddag, eller ut med venninnene, kan du kombinere en mørk blå blondetopp, med lekre og enkle dressbukser i samme farge, topp antrekket med pumps, så har du et lekkert og likevel nedtonet festantrekk.

For ekstra effekt, style antrekket med lekre og store øredobber!

Midnattblå
1) Kjole Elizabeth kort 2) Kjole Meredith lang 3) Bomberjakke Montana 4) Topp Cleo 5) Øredobber Sparkling 6) Bukse Jessy 180A