Har du riktig base av nøkkelplagg, er det mye enklere å style høstgarderoben.

Hvem elsker ikke høstens farger og lune strikkeplagg? Eller det å pakke seg inn i myke kåper på klare høstmorgener? Høstgarderoben handler også mye om lag-på-lag styling, og som alle andre sesonger er høsten krydret med it-plagg i kombinasjon med klassiske gjengangere. Allikevel kommer ofte sesongskiftet brått på, og man er noen ganger litt for kjapp med å kjøpe døgnfluer, som ikke passer til resten av garderoben. Husk derfor å ha sesongens nøkkelplagg i orden, før du går til innkjøp av trendplagg.

Vi gir deg en oversikt over høstens viktigste plagg, så du kan skaffe deg den ultimate høstgarderoben på 1-2-3.

Den sorte jeansen

Nå som shorts og skjørt for lengst er pakket bort, blir det desto viktigere å ha buksegarderoben i orden. Har du en fin svart jeans i høstgarderoben, kan du stort sett matche den til hva som helst av høstens overdeler og farger. Det anbefales derfor å investere i en enkel svart jeans til høstens basegarderobe. Når du ser etter såkalte nøkkelplagg er ofte stilrene plagg, uten for mye detaljer, det beste. Tenk passform og kvalitet.

Bukse Kine 180a 599,- / Floyd by Smith

Vi er veldig glad i stretchbuksen Kine fra Floyd by Smith. Buksen har en smal passform og et høyere liv, noe som gir en forlengende effekt til bena. Den smale passformen gjør buksen superallsidig – ikke bare kan buksen styles til alle høstens hverdagsplagg, den kan også brukes i lag-på-lag styling og i mer festlige anledninger. Ønsker du for eksempel å slenge deg på den såkalte kjole over bukse trenden, er en slik smal passform optimal for å oppnå riktig silhuett. Det samme gjelder når buksen styles med vide og lengre strikkegensere. Høstens høyere støvletter styles også penest til jeans med smale bukseben. Både buksens passform og den allsidige basefargen gjør derfor bukse Kine til en nøkkelplagg-vinner.

 

Strikkegenseren

Ull er gull i vinterhalvåret, og man bør derfor investere i tykkere nøkkelplagg på denne tiden av året. Strikk er ikke bare trendy, men også uendelig praktisk i ruskevær. Et av høstens ultimate nøkkelplagg er derfor en delikat og varm strikkegenser. Siden høstens dress code ofte består av svarte plagg, er det lurt og investere i en strikkegenser som gjør litt av seg, og kan friske opp den mørkere høstgarderoben.

Genser Isbea 999,- / Soaked in Luxury

Vi falt derfor pladask for den stripete strikkegenseren Isbea fra Soaked in Luxury, som kombinerer nydelige høsttoner, med et herlig innslag av dusere rosa i maskene. Ikke bare blir strikken et friskt pust i høstgarderoben – den er også perfekt i kombinasjon med alt fra svarte bukser eller skjørt, og selvfølgelig denim. Genseren kan også kombineres med delikate og lengre kjoler, for en rå styling. Velger du å investere i denne strikkegenseren, har du ikke bare sikret deg et nøkkelplagg til årets høstgarderobe, men du kommer garantert til å ha glede av plagget også neste høst. Er ikke striper noe for deg, kommer selvfølgelig denne digge genseren også i ensfargede modeller – se utvalget her >

 

Kjolen 

Elsker du å gå i kjole, men føler høsten er for kjølig for korte skjørtekanter, finnes også den ultimate høstkjole-drømmen hos Floyd.no. En klassisk kjole er et viktig nøkkelplagg også på denne årstiden, og med tanke på temperatur og stylingmuligheter faller alltid valget på den smarte og delikate strikkekjolen.

Kjole Addison 499,- / Fransa

En klar favoritt fra nettbutikken er kjolen Addison fra Fransa. Kjolens smale passformen og praktiske lengde, gjør plagget til en nøkkelplagg-vinner. Når du investerer i høstens nøkkelplagg kan det også være lurt å tenke klassiske høsttoner. Den rustfargede versjonen av kjolen er derfor vår favoritt, da rustrødt enkelt kan kombineres med klassiske farger som svart, brunt eller kameltoner.

 

Sko

Dessverre må man droppe de populære sneakersene på de kaldeste høstdagene, og et varmere fottøy blir en nødvendighet i høstgarderoben. En varmere variant av sommerens sneakers er derfor høyt på listen over høstens viktigste nøkkelplagg. Sommerens sneakers-kvaliteter både i form av komfort, stil og allsidighet finnes i skoen Christy fra Floyd by Smith.

Boots Christy 699,- / Floyd by Smith

I motsetning til de sommerlige modellene, holder denne skoen deg varm på tærne, ved hjelp av et deilig teddyfôr og skoens boots-design. Basefarger er som tidligere nevnt viktig når man investerer i nøkkelplagg, så til vår store glede finnes skoen i både blått og svart. Skoens stilrene uttrykk gjør den til en høstfavoritt, uansett om den styles til bukser eller korte skjørtekanter.

 

Kåpen

Kåpe Randi 1999,- / Floyd by Smith

I motsetning til de andre nøkkelplaggene pakkes kåpen bort i sommersesongen, og kommer først tilbake i garderoben når høsten melder sin ankomst. Et ytterplagg skal helst matche alle antrekk, så husk å ha fokus på en stilren fasong og tidløse farger når du er på kåpejakt. Grått, kamel eller svart er fargene man bør være på utkikk etter om man ønsker at kåpen skal være et allsidig nøkkelplagg.Randi kåpen fra Floyd by Smith er et perfekt valg om man leter etter et slikt ytterplagg. Kåpens rette snitt og varme ullkvalitet gjør kjøpet til en klassisk og praktisk investering. Kåpens lyse gråtone kan like gjerne friske opp et helsvart antrekk, som styles til lysere og mer trendy farger som pasteller. Det beste med den allsidige kåpen er at den er like fin til jeans og sneakers, som til festantrekket.

 

Les også: Floyd-jentenes nye favoritt!

Les også: Skjerf deg!

Les også: En kjole du kan bruke til omtrent hva som helst