Utvalget av sko på FLOYD.no har aldri vært større, og vi er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder et stort utvalg merker og modeller. Vi har tatt en titt på de modellene som vi mener bør få en plass i garderoben denne sesongen!

Sneakers Kvisvik 1099,- / Kastel

Sneakers Kvisvik fra Kastel er en skikkelig lettvektsko – faktisk en av markedets letteste! Designet på skoen er tidsriktig og sporty, og med god demping er dette den perfekte fritids-skoen.

Støvletter Karen 1599,- / Pavement

Dyreprint kommer nok alltid til å være i motebildet, men vi ser at tendensen er større enn normalt denne høsten. Støvlettene Karen fra Pavement kommer til å bli en stor favoritt! Vi elsker den spisse tuppen og lille hælen kombinert med leopardprint – den perfekte balansen mellom klassisk og trendy.

Sneakers Flyroam 1399,- / Timberland

ENDELIG kan du kjøpe sko fra Timberland på FLOYD.no! Timberland er kjent for å være opptatt av miljøet og bruker kun resirkulerte materialer i skoene sine. Ikke nok med at de driver bærekraftig produksjon – de har også fantastisk design og komfort! Sneakersene Flyroam kommer i svart, burguner og rosa, hvor sistnevnte uten tvil er favoritten!

Sko Deb 499,- / Floyd by Smith

Sko Deb fra Floyd by Smith har tatt kundene med storm, og det skjønner vi SÅ godt! Skoene har dekorativ yttersåle i gummi, som gjør de både praktiske og sporty i uttrykket. Sålen er supermyk og materialet er i tekstil, så de former seg etter foten slik at de sitter godt hele dagen! De finnes i en mengde farger, så en favoritt finner du garantert ;)

Sneakers Belle 999,- / Steve Madden

Sneakers Belle fra Steve Madden må jo være høstens kuleste sneakers!? Vårt nyeste merke har overbevist oss om at høstens hvite sneakers er alt annet enn kjedelig!

Sko Helene 1499,- / Shoebiz Copenhagen

Et par Valentino Rockstuds må jo være alle jenters drøm? Vi ble derfor veldig glade da Shoebiz lanserte en lignende sko til en mer oppnåelig pris! Sko Helene fra Shoebiz blir vår faste følgesvenn gjennom hele festsesongen. Og du – de er superfine å style til jeans og en ensfarget bluse også!

 

Se alle sko på FLOYD.no her >